Orange Riders

Orange Riders är lanserat och stafettpinnen överlämnad till männen!

 

 

Det känns fantastiskt bra på alla sätt. Ett stort engagemang som spridits via Orange Day MC som en löpeld över landet. Nu planeras en mängd saker som ska verkställas innan årets slut och under 2020. Ikväll om allt går enligt plan så släpps ytterligare en nyhet om det kommande arbetsåret, vilket ska bli en enormt spännande resa att ta del av. Men det innebär att jag även måste dra ner på utbildning och föreläsningar under några månader, då fokus måste ligga på projektet tills det är färdigställt.

Orange Riders som nystartad förening har också en resa att göra nu, där byggandet, relationer och målet om ett tryggt samhälle ska implementeras i människors sinne. Min övertygelse är att man bara tillsammans kan göra skillnad och där männen är nyckeln till en värld fri från mäns våld mot kvinnor!

Tack alla som bidragot och kommer att bodra till Orange Riders arbete. Tillsammans gör vi skillnad!