Mitt liv, mitt beslut

Mitt liv, mitt, En bok, en föreläsning, ett ställningstagande… 

Maria föreläser om boken och målet är att åhörarna ska få ta del av en livshistoria som både skakar och berör. Ett barns medberoende och hur man tar sig igenom en barndom i kaos. En kvinnas kamp om överlevnad, men också hur man hittar styrkan efter att man råkat illa ut. Hur man kan skapa sin egen lycka och att våga kliva utanför boxen. Uppfyll dina drömmar och ge aldrig upp, du är god nog som du är och du är starkare än du tror!

Boka din föreläsning på: mittlivmittbeslut@gmail.com

FörordMitt liv, mitt beslut…

Maria växte upp under trassliga förhållanden. En pappa som lämnade barnen och Sverige redan när hon var sju år, en mamma som inte hittade rätt utan levde i destruktiva förhållanden under hela hennes uppväxt. Maria var ett medberoende barn och var en av alla de unga som räddades av fotbollen och musiken.
Utan en riktig utbildning och utan en trygg bas att växa upp på, så bestämde hon sig för att överleva. Hon kallar sig maskrosbarn och hon har ett driv man sällan skådat.

Med erfarenheter från att driva projekt i både Sverige, Afrika och England så kan man lätt säga att man håller med henne. Under flera år har hon levt under hot av en f.d. manlig kollega och under samma tid har hon utvecklat de mest fantastiska projekten. Hon brukar säga, -Ur kaos föds kreativitet, och det verkar ligga ganska mycket i det.
Från att växa upp utan några som helst verktyg till att utveckla en internationell musikplattform. Från att vara inredare till att vara projektledare för Victoriadagarna. Från ingenting till allting och sedan tillbaka igen.

Hon har haft allt och förlorat allt i omgångar. Hon har levt i båda världar av lyx och missär och på sina 45 år har hon upplevt och genomlevt mer än vad man normalt gör under en livstid. Styrka är det första man tänker på när man träffar henne, kan hon, så kan du!
Maria ses idag som en förebild för vissa där framför allt många kvinnor ber henne om råd i olika situationer. I boken (Mitt liv, mitt beslut ), får du följa henne från att hon var sex år och världen rasade samman för första gången till hur livet ser ut idag…

Välkommen till en gripande läsning där tårar och skratt blandas med både framgång och motgång, samt visioner och drömmar om livet. En sann berättelse om att fatta beslut och ta kontrollen över sitt liv och sin egen självkänsla.

Plötsligt spelar alla känslorna på samma planhalva…

https://www.facebook.com/pages/Mitt-liv-mitt-beslut/1380136325605094

Skärmavbild 2014-05-18 kl. 21.37.43

 

En kommentar

Kommentarer är stängda.