Kategorier
Uncategorized

Välkommen

Mitt namn är Maria Andersson. Jag är författare, föreläsare, entreprenör och eldsjäl.

Att skriva är min passion i livet. Jag älskar att forma och förmedla historier som både berör och skapar magi för läsaren. Böcker ska vara underhållande och avkopplande, men gärna kryddiga med känslor och spänning som greppar tag i läsaren. 

Sedan 2014 har jag föreläst och utbildat för att få en samhällsförändring. Min övertygelse är att män och kvinnor tillsammans kan uppnå ett jämställt och tryggt samhälle, fritt från våld och övergrepp. Våldet skapas ofta via machokulturen, men den i sin tur kommer från barnet som varit tvungen att skapa sin karaktär för sin egen överlevnad. Det är där vi måste börja. Hos barnen och skapa goda värdegrunder för alla.

Jag älskar att skapa. Om det inte är böcker, så är det produkter, design och koncept. Jag ger aldrig upp om jag tror på något, och tror, det gör jag ofta. 

Mitt driv för samhällsfrågor kommer ur egna erfarenheter och en vilja att bidra till ett tryggt samhälle för alla. Du läser mer om det under fliken, Engagemang.

Tack för att du är här. Jag önskar dig världens bästa dag!