Författarskap

Jag har alltid skrivit…

Från dikter och sångtexter som ung, till projektplaner och affärsplaner som vuxen.  Då jag upptäckte att jag kan göra skillnad genom text och bild så började också det stora intresset för det skrivna ordet att ta form. Med en gedigen bakgrund som intresserar människor samt ett ökat samhällsintresse så har jag valt att utveckla mitt skrivande för att påverka och lyfta de ämnen jag själv brinner för.

Jag hoppas att mitt skrivna ord ska vara till hjälp för dig som läsare och att du kan hitta både kraft att resa dig och styrka att våga uppnå dina egna drömmar.  Vi föds alla med samma förutsättningar, det är livet som skapar och formar oss till olika människor.

Att vara ett maskrosbarn betyder inte att du är dömd, det kan också betyda att du vill förändra. Hur du ska tänka sitter i ditt eget huvud. Det är du som är lokföraren på ditt eget tåg! Var du ska åka kan bara du bestämma…

984141_10152510356419320_4184240746735173738_n

 

 

 

´