AMANDA, Högt Spel

 

AMANDA Högt spel, är min första thriller i serien om AMANDA som ges ut på Visto förlag.

Författaren och föreläsaren Maria Andersson har under många år engagerat sig i kvinnors och barns rätt och har ett stort engagemang för samhällsfrågor. 2014 släppte hon sin självbiografi som dessutom blivit studie-material. Med sina föreläsningar runt om i sverige har hon fått högsta betyg och brinner för att förmedla i tal och skrift.

Maria är uppvuxen i Norrköping där boken om Amanda utspelar sig. I samarbete med UN Women Sverige arbetar hon med frågor kring våld och diskriminering mot kvinnor och flickor.

Thrillern Amanda är baserad på verkliga händelser där Maria fångat upp olika delar i sitt entreprenörskap och skapat nya karaktärer och verktyg som väver samman historien. Den får oss att förstå känslan av psykiskt lidande och maktspelet som kan finnas bakom de fina fasaderna.

Den 25 November lanserades AMANDA Högt Spel!

Tillsammans skapar vi spänning och Girlpower!

Tack! Maria


Amanda lever ett lugnt familjeliv på landet. Hon är entreprenören som älskar utmaningar, men vissa utmaningar är inte till för att antas.

Hon inleder en affärsmässig relation med en manlig kund som erbjuder henne att börja arbeta inom den finansiella sektorn. En ny värld öppnar sig där hon ser möjligheten att skapa en oberoende ekonomisk ställning och bygga det liv till familjen som hon alltid har drömt om.

Hon kastas in i finansvärlden där hon snart upptäcker att korruption och kriminalitet är vardag. När det uppdagas att hon vet för mycket om den undre världen så hänger hennes liv på en skör tråd och kampen mot de kontrollerande makterna tar sin början.


 

 

Utdrag ur boken: 

 

 

Facebook!

 

ibooks_badge_small_45x15 itunes_badge_small_44x15