Kategorier
Uncategorized

Uppstarten av Amanda podden

I fredags var det då dags…

Podden vi diskuterat och planerat så länge skulle börja spelas in. Min vapendragare Elin och jag träffades på morgonen hos henne får att diskutera ämnen, frågor till första gästen och vad vi skulle fokusera på. Vi bestämde oss för att första programmet bara skulle få flyta på. Vi planerade frågor och svar, i vilken ordning vi skulle prata och bestämde också att det skulle bara skulle vara ett ca 10 minuter långt introduktions program.

Allt sprack när vi väl satt där och frågorna vi skulle ställa försvann, trots att de var nedskrivna på ett papper (som vi aldrig tittade på). Istället svamlade vi på från hjärtat där vi diskuterade mot och med -gångar i entreprenörskapet. För min del landade det på några projekt jag bedrev utomlands då Elins intresse fastnade för just det. Vi konstaterade efter 24 minuter istället för 10 att det var dags att runda av. När vi väl kommit igång så glömde vi både tid och rum och plötsligt var vi inne i minnen som var förträngda och svar på frågor man aldrig tidigare ställt.

Bara vi blir lite varma i kläderna så tror vi det här kommer bli grymt bra och med de potentiella gäster som visat intresse så kommer vi få höra många historier från inspirerande kvinnor mitt i sitt entreprenörskap eller varför inte komplikationer i mansdominerande yrken.

Killarna på Pancmedia var enormt professionella och hjälpte oss tillrätta och var själva kolugna när de såg vår nervositet bubbla över. Vi var värda ett glas vin efter vår absolut första pod och skålen var för att lyfta Amanda- Kvinnan – Hon som bör älskas!

Efteråt var vi rörande överens om att det var bland det roligaste vi gjort, samtidigt som vi var så trötta! Vi hoppas att Sverige vill hänga med oss på fredagarna under sommaren då vi varje vecka släpper nytt avsnitt:) På fredag är det dags, då släpper vi den första podden för lyssning och var vi nervösa innan vi spelade in, så är det inget mot vad vi kommer att vara kommande veckor ❤

Kramen till er!