Kategorier
Uncategorized

Lansering av AMANDA 2017-11-25

Vilken kväll…

I lördags lanserades AMANDA Högt Spel och jag tänker fortfarande på kvällen. Vänner, familj och samarbetspartners var på plats och gjorde kvällen magisk! I lördags var också OrangeDay, den Internationella dagen för avskaffandet av våld mot kvinnor. Då AMANDA handlar om en kvinna som utsätts i sitt entreprenörskap så var den dagen den mest passande för lansering!

Alla förberedelser, all stress, allt som ska klaffa till punkt och pricka. Böcker som ska levereras i tid, rollups, goodiebags, ljud, lokal osv… Det är mer jobb än man tror om man ska hålla en lansering, men samtidigt så ville jag fira att en lång process nått sitt slut och nästa process påbörjas. Mottagandet av AMANDA har varit magiskt! Lovord som Bland det bästa jag läst, till, Jag kunde inte sluta för att det var så spännande, gör att hjärtat svämmar över av kärlek att AMANDA mottagits så fint.

Nu är det signeringar ute i landet fram till den 20 december när jag går på julledigt.

AMANDA FACEBOOK

För mer bilder och TACK till dem som möjliggjort en fantastisk lansering, se nedan!

BILDER FRÅN LANSERING

 

Nu fortsätter resan där AMANDA ska ta plats i våra svenska hjärtan!

Boken finns att köpa eller beställa i bokhandeln, på Adlibris och Bokus.

Vill du beställa ett personligt signerat exemplar så kontakta anderssoncooperation@gmail.com

Kram till alla som gjorde min dag. Och stort tack till alla som stöttar AMANDA! ❤