Kategorier
Uncategorized

I am a star!

Då var det dags att släppa det jag jobbat på och planerat under en längre tid… Årets snyggaste sommarplagg!

Mitt varumärke #IAMAMANDA BY AM är skapat för att bygga starka kvinnor och lyfta kvinnans lika rättigheter. I boken AMANDA Högt Spel, så kallas Amanda för ¨Min stjärna¨ av sin man. Något alla kvinnor borde få uppleva, men många saknar tryggheten och jämställdheten i både förhållanden, på arbetsplatsen och i livet. I am a star, är ett sätt att visa att jag som kvinna står upp för mig själv och alla andra kvinnor. Det är ett sätt för alla män att visa sin flickvän, dotter, mamma eller syster att hon är stjärnan i hans liv ❤

Efter månader av tankeverksamhet, design och rätt uttryck är den äntligen här och jag är mäkta stolt över resultatet! Jag valde kvalité istället för kvantitet och till marknadens bästa pris. Plaggen är certifierade av Svanen, GOTS och Oeko Tex. All bomull är 100 % ekologisk och Fairtrade-märkt. Jag ville att just detta budskap skulle innehålla absolut högsta kvalité.

I AM A STAR – Tillsammans bygger vi starka kvinnor!

Fram till söndag den 1 juli kör vi fraktfritt som lanseringserbjudande och jag hoppas få se en mängd stjärnor där ute under sommaren!!

Din alldeles egna I am a star top beställer du här: IAMAMANDA BY AM

För det är du värd!!