Kategorier
Uncategorized

Orange Day 25 aug

Då var Orange Day över för denna månad…

Den 25 augusti åkte jag upp till Stockholm för att vara med då Me too Sweden och UN Women nationell kommitté Sverige hade en familjedag med musik och dans i Rålambshovsparken. Grymma artister som visade sitt ställningstagande och fantastiska besökare som visade sitt engagemang. Orange Day infaller varje månad den 25e, där vi uppmanas att bära något i Orange för att visa vårt ställningstagande mot våld och diskriminering av kvinnor och flickor.

Jag har samarbetat med UN Women nationell kommité Sverige i snart fyra år och har aldrig tidigare har jag varit med om några som sliter så hårt för en förändring. Jag är oerhört stolt över att få vara en liten del av ett gäng som vill uppnå samma sak som jag själv, ett jämställt samhälle och en värld fri från våld. Me too grundaren Gabriella Ohlzon hade jag med i Norrköping under Orange Day MC i våras och nu fick jag äran att delta under deras manifestation. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Låt oss börja med att ta snacket och våga visa vårt stöd. Det är ganska enkelt och handlar om rätten till dina val, din kropp och ditt liv – Mänskliga rättigheter helt enkelt!