Kategorier
Uncategorized

Jobbvecka slut, nu tar vi helg!

Det har varit en tuff vecka. Avtal har skrivits och nya samarbeten har inletts. Jag är mycket nöjd efter hårt arbete och tuffa förhandlingar där jag tror resultatet till slut blev bra. Nu är det bara framåt som gäller och om en månad lanseras det nya spännande som jag väntat på så länge!

Dagarna i Stockholm går mot sitt slut och jag sitter och inväntar sista mötet. Igår var det full planering av gemensamma projekt med Kay Wiestål och kvällen avslutades på Royal Copenhagen där Kungliga Magasinet hade en lansering för sitt nya nummer om den danska Drottningen.

1453396_10151985170929320_1008853600_n

Roger, eller Royal Roger som han kallas och är initiativtagare till magasinet träffade jag på Bagges bröllop på Gotland för några år sedan. Världens underbaraste Roger och vi har haft mycket skoj ihop. Bland annat så var vi i Miami för några år sedan då vi besökte Childhoods gala till förmån för barn. Något som ligger mig varmt om hjärtat, så också Rogers. Nu planerar vi lite inför våren och sommarens alla händelser och det är bara ren och skär glädje att känna och arbeta med denna man från djupaste Norrlandsskogarna!

199945_10150151917569320_4492555_n

Lite trött är jag allt idag. Även om det inte blev sent så är kombinationen hårt arbete, fokus och en del vin en kombo som gör en lite småseg i huvudet dagen efter. När mitt möte är klart här i Stockholm så beger jag mig hemåt och plockar upp mitt lilla barnbarn som ska förgylla kvällen hos oss!. Planen för kvällen är taccos (ovanligt när lillgrabben är här:), och sen ska det faktiskt byggas tågbana av stora mått! Något han älskar och mormor har köpt megastort påbyggnadsset som kan användas av de små när de är på besök! Vardagsrumsgolvet kommer vara en enda stor tågplats där perronger och tunnlar avlöser varandra. Jag vet redan nu att vi till slut kommer att somna på soffan både han och jag, trötta och utmattade efter all lek, dans, tittande på youtube med hockey straffar och skålande i finglasen, men då med saft i hans glas förstås! Lillkillen ska inte ha något sämre, så därför köpte jag i somras vinglas i plast för att även han ska känna lyxen en fredagskväll! En underbar helg till er, själv ska jag njuta varje minut och leva varje timme!

IMG_2268