Kategorier
Debatt och åsikter Jobb

Hur orkar jag egentligen?

Sedan månader tillbaka så mår kroppen bättre än den någonsin gjort…

Jag orkar mer, sover bättre, bättre fysik och känner ett större lugn.  Jag får ofta frågan, -Hur orkar du hålla detta tempo? -Hur kan du koppla av om kvällarna, då du stressar som du gör, är barnvakt, har ett finger med överallt? -Ja, svarar jag, det är väl sån jag är…

Faktum är att det ligger lite mer än så bakom. Jag tror inte på mediciner, vill helst inte ta alvedon och panodil, har en fobi mot sömntabletter och tror mera på naturen och vad den har att ge.  Jag kan inte tänka mig att det är meningen att man ska tillsätta kemiska ämnen och medel för att må bättre, bli friskare eller för att sova bättre. Bullshit!!! Men läkemedelsindustrin äger oss och våra vanor och ovanor. Man tillsätter preparat för att sova, dämpa ångest, huvudvärk, sjukdomar och det finns de som tränar som till och med trycker i sig anabola för att orka mer, få mer uthållighet och bli större… Nej, jag tror inte på det där.

Jag har under många år använt mig av hälsokost, naturliga ämnen och handlat tillskotten i de butiker som finns på stan och i gallerior. Sedan i Augusti så äter jag Kyäni produkter, en triangel produkt som ger mig allt det jag behöver för att både sova bra, hålla mig frisk och orka mer. Visst, jag var skeptisk i början, det kostar ju lite, men eftersom man får en provmånad och pengar tillbaka om det inte ger effekt, så var det värt att testa. Jag är sjukt nöjd med detta och vill nu sprida ryktet vidare! Jag kommer till och med att distribuera detta då jag brinner för hälsa och ratar kemiska medel! Den kostnaden per månad för att må så mycket bättre, slår ut kostnader för kemiska preparat och läkarbesök i längden. I morgon ska jag ge min träningstokiga son detta, så att han får en bättre återhämtning efter gymet och håller sig friskare:) Han har ju en liten dotter att ta hand om nu!

Har på morgonen färdigställt en massa dokument, sitter just nu på biblioteket en timme för att få skriva och jobba ostört. Snart ska jag besöka optikern igen för att kolla om linserna fungerar som de ska. Hmmm… Inga kommentarer om just detta! Eftersom Kyäni produkterna jag äter faktiskt motverkar ålderstecken och rynkor, så hoppas jag att de kan återställa synen också… Men det kanske i och för sig är för mycket begärt 🙂 Hej hopp, nu kör vi vidare i tempo 120!

Kram

1379915_10151957016059320_1564639231_n