Kategorier
Uncategorized

Bra vecka går mot sitt slut

Veckan har dundrat på med en massa jobb…

Som vanligt skulle jag vilja säga, men det har däremot varit en ovanligt bra vecka. Tre hemsidor har uppdaterats, projektplaner har färdigskrivits och i morgon fredag besöker jag en ny kommun för en presentation tillsammans med en av Sveriges största stjärnor internationellt.

Peter Roberts2

Peter Roberts som är producent och låtskrivare, baserad i Los Angeles, har precis gått in i nätverket som partner och supporter. Han har jobbat med bland annat Janet Jackson och har vunnit en hel del priser för sitt musikskapande, bl.a för bästa poplåt på billboardlistan. Det är en ära att få plocka in dessa namn och som brinner för musiken, sitt entreprenörskap och för att göra gott. Även Pandora med sina 20 år i branschen har i veckan signat upp för att stötta vårt projekt. Hon har själv en mängd ideér kring hur man kan marknadsföra och vad hon kan tillföra i de olika engagemang jag sitter i. Med en gedigen bakgrund inom artisteri, så vill hon nu ge tillbaka. En egenskap som är enormt fin hos en människa…

IMG_2585

2 Life går i rätt riktning och snart lanserar vi det nya unika sättet att stötta. Lanseringsplanerna är i full gång och partners plockas på under resans gång. Ett par veckor kvar innan jag beger mig till London för att träffa fotbollen, VMs guldmedaljör i sprinter samt mitt gamla härliga nätverk som arbetar inom sportorganisationer. Det känns bra, det går bra, och lyckan är på topp både privat och jobb-mässigt. På lördag döps mitt lilla barnbarn Alice och nu på morgonen har mitt andra barnbarn Dino och jag bakat bullar. Veganska bullar blev det då mamman till Alice är vegan. Det blev ingen smakskillnad alls. Man byter ut mjölken till sojamjölk och använder margarin istället för smör i och på bullarna. Bullar är min specialitet, med eller utan mjölk! I morgon blir det däremot sockerkakor med massor av alla godsaker i. Mjölk, ägg, äkta smör och choklad! Alice pappa är inte vegan och han samt de flesta andra på kalaset ska också få sina godsaker på bordet… ❤

IMG_2614

Nu blir det ett par tuffa dagar framför mig där presentationer ska presenteras, nyheter ska lanseras, ett dop som kommer att bli helt unikt, samt en tokfest på Lördag kväll då Pandora besöker Hugos i Norrköping! Jag tänker på vilken tur jag ändå har, vilka fina människor jag har omkring mig och hur mycket jag tycker om de kollegor jag har i min närhet. Jag blickar framåt med tillförsikt, glädje och lite eufori och tänker plötsligt på när Magnus Hedman och jag i somras pratade om att bygga, att vi brinner för samma sak, att hjälpa och stötta barn genom musiken och fotbollen… Nu fortsätter arbets- dimman några dagar till, men med stödet jag har så känns det enkelt. Ha en fantastisk fin helg och kram till alla fina där ute ❤

1039799_10151679829129320_1098358447_o