Kategorier
Uncategorized

Nu rullar vi ut…

Kameran rullar…

Då har vi bestämt oss för att börja följa utvecklingen av 2 life, både med stillbild och videoklipp. Vi funderar lite på hur en videoblogg kan se ut, något som jag själv aldrig gjort tidigare, men som tydligen är uppskattat. Med bild och ljud så blir det ett större engagemang och man kan vara med på tåget lite bättre. Allt har ju hållt allt så hemligt, det är först nu som vi kan börja visa vad vi gör och vilka som är med oss. Lite kul är det allt att börja prata och få folk att förstå. Igår träffade jag kommunen i Norrköping som absolut anser att 2 life passar in i den utvecklingsprocess som staden går in i. Det siktas på att bli Sveriges musikhuvudstad och då ligger väl detta väldigt bra att passa in i mallen! Jag har ju inte arbetat i staden jag växt upp i på många år, men det kändes som det var dags att titta på möjligheterna på hemmaplan…

IMG_4262

Första videoklippet är uppladdat och det är en hälsning från en av våra supporters i Los Angeles. Peter Roberts är låtskrivare och producent, titta gärna på klippet och lär känna vår familj!