Kategorier
Jobb

Det är mycke´ nu!

Länge sedan jag delade med mig…

Det har varit riktigt mycket att göra och bloggandet får sig ibland en törn och får vika undan. Sedan vi började titta på Norrköping som huvudstad för 2 life så har vi fått tänka om lite. Ingenting är klart, men visst finns potentialen! I dagarna har jag haft flera möten med det sociala nätverket Insportant som är en community för sportintresserade, utövare, klubbar etc. Mycket spännande då sport är en stor del av 2 lifts verksamhet. Fortsättning följer och vi får se om de är rätt partner för oss, men visst är det spännande med nytänkande som skapar värden för intressenter! Kan vi göra en liknande community tillsammans med Insportant så har 2 life plötsligt en egen community där artister, sporten och företagen kan börja nätverka och skapa kulturell och kreativ näring.

IMG_4593

Igår hade vi också Pandora i stan som provspelade med Norrköpingsband. Faktum är att Pandoras allra första band var just från Norrköping och nu när hon firar 20 år som artist så knyts säcken lite samman. Pandora har ett enormt hjärta för andra människor och brinner för att hjälpa. När jag igår såg henne coacha bandet så det blev som hon vill, så såg jag henne inte bara på scen, utan också i en lektionssal, replokal, studio för att hjälpa nya unga talanger att hitta rätt. Tillsammans med Pandora tittar vi nu på ett stort projekt som kommer att vara unikt i sitt slag för både barn, unga och musikutövare. Inom kort kan vi berätta mer och jag ser mycket fram emot att arbeta med denna begåvade artist!

IMG_4592

Förra veckan blev min goda vän Donald Brown nominerad till årets sport personlighet. På fredagen annonserade han om vinsten! Det är en stor ära att ha honom som supporter till 2 life. Igår kväll ringde han med enormt goda nyheter och plötsligt får 2 life ett globalt perspektiv. Nu inväntar jag en inbjudan till något stort och därefter blir nog inget sig likt igen. Titta gärna på hans hälsning här!

Donald Brown support 2 life

Ni som känner mig vet hur mycket jag värnar om familj och vänner och det som ligger mig varmast om hjärtat är ju mina små barnbarn. Jag kan bara inte få nog av dem och många frågar hur jag orkar vara så delaktig. Den äldsta är ofta hos mig (den lilla är ännu för liten) och jag försöker ha honom över natt en gång i veckan. Nej, inte för att jag måste, utan för att jag vill! Jag ber om det… Jag brukar svara de som frågar att de ger mig kraft och ork. De ger mig glädje och kärlek. Om jag behöver egentid? Frågan är vad egentid är? För mig är det en tid då jag väljer att göra saker som jag tycker om, egna saker, och då väljer jag just detta. Nu för tiden frågar i och för sig inte så många längre. Det tisslades ett tag, men vi har nog visat var skåpet ska stå. Dino och jag går på hockey, vi ser fotboll, vi handlar ihop och fikar på fiket och faktum är att när de blivit så stora att man kan föra dialog med dem så ger det ofta mer än att prata med en vuxen! Jodå, vi är bästisar Dino och jag och det kan ingen ta ifrån oss:) Hans mamma, min dotter brukar sucka ibland när Dino säger att hon inte får följa med någonstans, men hon suckar av kärlek och ler åt honom. Det är lite speciellt det där med mormor och farmor. Barnen har ju oftast full fokus där mot hemma där vardagen också måste fungera och visst är det väl så att man får skämma bort barnbarnen lite.

IMG_4530

IMG_4397

Ja, och här har vi två par av världens sötaste fötter. Hmm, ja jag gillar fötter, något som folk brukar tycka är läskigt annars. Speciellt fötterna på små barn. Tänk vad mycket de ska bära på genom livet! Jag tror på att ge barnen tid, kärlek, omtanke och uppmärksamhet före att ge dem saker. Jag lägger 100 % då de besöker mig. Vila, det kan man väl göra när man har tråkigt och det har vi aldrig!

IMG_4533

I dagarna planeras två stora event. Ett för James Bond och ett för en skådespelerska som gjort dundersuccé på vita duken. Anders Frejdh är en mycket god vän. Han är nog det största Bondfanset ever och kan allt om Bond filmerna. Förra året vann han fantasterna på TV4 i ämnet James Bond och nu tittar vi på att lyfta detta till nästa nivå! Vi har kontroll och rätt team sätts för att driva detta framåt!

971240_10151727212386340_155761509_n

Det som också tar lite tid just nu är lanseringen av Ms Trez på Café Opera den 26 Februari. Man kan ju tro att det bara är att ställa sig på scen, men riktigt så är det inte. Tjejerna arbetar stenhårt just nu med koreografi och låten Dollar Bill som är min absoluta favorit ska spelas för första gången! Eventen avlöser varandra just nu och det ena är större och mer jobb med än det andra, men det är också fruktansvärt roligt och en utmaning varje gång. När man arbetar med människor i artist och filmvärlden så är det väldigt speciellt och kraven är högre än någonsin.

Bild1

Nu har jag fått ur mig både lite jobb och privatliv:) Snart ska jag påbörja listan av samtal till sponsorer, partners och internationella aktörer. När jag skriver så ser jag hur mycket jag har att göra just nu, samtidigt som man inte känner det när man arbetar. Jag är varken stressad eller orolig, utan bara gläds över allt. Fokus gör att man ibland blir trött och för mig så har ju filmen alltid hjälpt mig över till nästa tröskel….

May the force be with you…