Kategorier
Familj och vänner Jobb

Kärlek ska delas ut…

Alla hjärtans dag!!!

En dag som många anser är kommersiellt skit där handlarna bara tjänar pengar? Eller en dag då det är tillåtet att visa sin kärlek än mer än annars?Det är väl inget som säger att man måste handla saker till varandra, eller uppvakta med blommor, men för den som vill så är just den här dagen utnämnd till det. Numera så finns ju dagar för allt och varför skulle då inte kärleken få ha en egen dag. Kärleken är väl det viktigaste vi har!

Min Alla-hjärtans dag började med ett sms från mamma och en liten bild som visade hennes kärlek till sin dotter. Jag skickade sms till mina barn och bedyrade min kärlek till månen och tillbaka. Idag ska jag träffa lilla Alice, mitt barnbarn och en kärlek i mitt liv. Dags att ge ut pussar igen! Därefter blir det hockey hos goda vänner och direkt efter hämta en annan kärlek i mitt liv, mitt andra barnbarn Dino.

tre-kronors-forsta-os-trupp-uttagen-2013-06-14-133941-p1

På tal om dessa underbara små barn så hade jag en liten diskussion med Dino häromdagen. Han såg ett gäng visitkort jag hade på bordet efter möten jag haft. -Va ä de här, frågade han. –Det är kort som man använder när man är stor och jobbar, svarade jag (om än ett något vagt svar).          – Dino ska också jobba med kort när jag blir stor, svarade han. Jag kunde inte låta bli att le. Frågan är om visitkort finns om 20 år när han ska ut i arbetslivet. Inte trodde vi för 20 år sedan att datorn skulle finnas i telefon… Men hur förklarar man det för en vetgirig 3-åring? –Klart du ska, var svaret, vilket han nöjde sig med.

Tekniken går så fort fram att man knappt hinner med och nu sitter jag själv med en teknikutveckling som är megastor. Nu är det inte jag som roddar det, utan det finns det proffs för, men det är ändå mina ideér som ska programmeras och sättas samman i en liten microskopisk produkt! Tur att jag har människor med rätt kompetens inom området! Den du Dino, undrar vad som kommer utvecklas när du ger dig ut i arbetslivet!

Efter avslutad mailkonversation, uppdatering och färdigställda sponsorpaket så tar jag helg! Familjen, vännerna och hockeyn väntar! En perfekt sammansättning på en dag i kärlekens tecken…

Ha en underbar dag nu och ge kärlek och kramar till varandra. Det är hälsosamt att kramas och kärlek kan vi aldrig få nog av ❤

1920208_493937900714589_788602861_n