Kategorier
Uncategorized

Norrköpingsmöten…

Vaknade utsövd för första gången på någon vecka…

Det har varit mycket i huvudet och igår trodde jag att jag höll på att bli sjuk, men troligen var det bara kroppens sätt att säga att jag skulle se på film och lägga mig tidigt. Sov gjorde jag i alla fall sju timmar i sträck utan att vakna. Det sköna var att jag fattade ett beslut under filmens gång igår. Ett beslut som gör att vi tar fart. Jag har bollat frågan med mina kollegor någon vecka och mina rådgivare har alla sagt samma sak. Mitt förslag på dagens sista möte ska tas emot, eller förkastas vilket betyder att vi går igång eller byter bana.

Morgonens första möte med fastighetsbolag blev uppskjutet då killen jag skulle träffa hade missat sitt flyg till Sverige. Desto bättre blev mötet med Upplev Norrköping. Där finns engagemanget och planerna att göra Norrköping till Sveriges musikhuvudstad och med Bråvalla festivalen är man på god väg. Tanken är att lägga ett musikprojekt i stan som jag ska berätta mer om senare. Vi vet ju redan att musik är något som kan både skapa lugn, men också läka traumatiska skador på hjärnan. Jag tittar på detta med Pandora i spetsen där hon brinner för att hjälpa och leda barnen på ett spår som i sin tur hjälper dem i sitt dagliga liv. Kanske man till och med hjälper en blivande liten stjärna eller ett barn att våga ta för sig, våga ställa sig på en scen.

Under morgonmötet hade en av männen från kommun sagt ifrån om mötet på grund av annat. Min misstanke var att han valde att se på hockey, men faktum var att han dök upp efter 30 minuter och där han inte hade en aning om vad det stod i matchen. Snacka om att döma någon i förväg, och visst, jag anklagade honom inte. Jag bannade mig själv istället igår när jag upptäckte att jag bokat möte under en morgonmatch 🙂 Det blir tomt när OS tar slut för oss sportfantaster. Vi kan däremot konstatera att vi gjort ett magiskt arbete under hela OS!!

1656288_10152219457984320_89051622_n

Nu har jag mellanlandat på Cofficé som är ett nätverkscentrum i Norrköping. En kaffe och sen iväg på nästa möte där utveckling av community och dra in näringslivet i det jag gör ska vara fokus. Man kan väl säga att vi ska skrota jantelagen lite och få invånarna att vara delaktiga i ett större engagemang. Nästa vecka måste detta vara klart för då går vi live. Eller live och live, BBC vill ha ett pm om projektet A sporting chance for peace, och det kan vi ju inte missa!