Kategorier
Familj och vänner

Ledig dag i morgon

Ledig dag i morgon…

Åtminstone ledig från jobb, nu tar istället hemmaarbetet vid. Flytten har redan gått och jag omges av kartonger, verktyg och annat som hör en flytt till. Jobbet har tagit mer tid än någonsin de sista veckorna har haft deadline, vilket betyder sista dagen för slutförande av något. Ett ord jag faktiskt gillar, då jag får mer gjort när jag arbetar under press.

Öland närmar sig med stormsteg och arbetet planeras nu på detaljnivå. Bokens sista material har idag gått iväg, så nu är den i tryck. Istället byts korrläsning och detaljer till marknadsföring och media. Första beställningen blev större än jag tänkt, vilket jag är enormt tacksam över. Nu väntar jag med spänning på ris och ros, bra och dålig kritik. Jag har fått frågan hur jag ställer mig om boken får dålig kritik och svaret är följande: – Bra, då vet jag vad jag behöver ändra på till nästa gång.  Men de som läst den hittills säger att den är bra så jag bestämmer mig för att ta åt mig av all god kritik och lära av det dåliga, precis som vanligt alltså 🙂 Varför oroa sig, det som händer, det händer vare sig jag oroar mig eller inte!

Ledig dag i morgon… Jag bestämmer mig plötsligt för att vara just ledig och känslan är faktiskt ganska skön. I morgon ska jag försöka byta ut kartonger mot ett hem, eller rättare sagt, skapa ett! Virket till altanen har  anlänt! Kan tänka mig att det blir grävande av plintar mellan fika och mys under helgen. På söndag kommer barn och barnbarn för att fira Morsdag. Då mina två stora barn arbetade i  söndags och varken min dotter eller jag har fått tid till att njuta av samvaron av familj och barn under Morsdag så tar vi helt enkelt en annan dag. Viktigast är ändå att vi ses allihop, sen att det är fel dag är mindre viktigt! Längtar ❤

1621977_10152437042084320_6530102500480423139_n