Kategorier
Uncategorized

Mitt liv, mitt beslut!!

Då har boken landat, som jag har väntat…

Värsta nervositeten har lagt sig, nu kan man inte påverka längre, det bara är så… När jag först öppnade paketet och såg boken fick jag en liten chock. Är det där jag? Bilden har jag alltid gillat…som bild. Plötsligt pryder den omslaget på min första bok, min biografi där jag berättar om mitt liv. Känslan var lite spooky, som att jag för första gången såg sig själv på riktigt. Från postens utlämning, direkt till Akademibokhandeln i min hemstad Norrköping där jag packade upp och fick äran att stå bredvid Messi. Självklart tog jag det som ett tecken och hoppades på vinst till Argentina i VM-finalen, men tji fick jag…

IMG_7369

IMG_7372

På lördagen bar det av mot Öland. Goda vännen Janet med bil för att frakta material som böcker, välkomstvin och våra kläder, och jag själv på motorcykel för att kunna inviga Victory på Öland med MC in white. Jag fattade beslutet att signera i Volkswagens tält. En självklarhet då vi samarbetar på flera sätt och VW är min egen favoritbil. Dessutom tycker jag titeln på boken, fungerar utmärkt i samarbete med bilar. När du besöker en bilhall så handlar det om att fatta ett eget beslut. Vilken bil passar just dig bäst. Beslut är något vi tar varje dag… Försök att göra dem efter eget huvud och vad du vill uppnå, inte någon annan…

10557316_793506287356423_5668414416640550836_n

10547617_793505894023129_3455127380484180741_n

DSC_2824

Efter två dagars signering på mässan i Borgholm var det dags för Borgholms bokhandel. Jag var ganska trött kan jag säga. Med ett stort ansvar under dessa dagar där allt ska klaffa och det var alldeles för lite sömn då man bör vara med till slutet på varje dag och uppe först, så var hjärnan ganska mosig. Dock blev det en fin dag i Borgholm. Solen var äntligen med oss efter två regniga dagar på Strand och mässan. Efter signering så packade vi upp böckerna i Borgholms bokhandel innan jag begav mig mina 27 mil hemåt på motorcykel.

10401415_793506004023118_5634040091862741864_n

Jag kan så här i efterhand känna mig ganska nöjd. Igår var jag i Stockholm för att återlämna motorcykeln samt för intervju om boken. Flera som hunnit läsa har hört av sig med mycket goda referenser och vill ha mer, veta mer och längtar till nästa bok. Det sätter press på mig att under hösten göra det jag redan bestämt mig för, skriva uppföljningen med mer ingående detaljer kring entreprenörskapet, vilka faror som lurar och vad man bör tänka på. Hur jag tagit mig igenom och upp, samt hur andra kvinnliga entreprenörer och profiler lyckats med samma sak samt vilka motgångar de haft. Man gillar att läsa solskenshistorier, tragik och människoöden. Jag är likadan själv och nu under ledigheten ska jag läsa Håkan Hemlins bok, Förlist. Det passar bra då vi planerar ett gemensamt projekt till hösten. Något vi båda brinner för och vill lägga tid och energi på. Håkans sambo Anna Jansson kommer att vara med och driva samt hantera press och frågor. Själva ska vi jobba stenhårt med att nå ut och nå resultat! Längtar är rätt ord, men nu ska jag först ha lite ledigt…

logga (1 av 1)

Sitter och väntar på bilder från vår fotograf Per Jahnke så jag kan slutföra arbetet med hemsidor och berätta mer om dagarna på Öland. Några referat har inkommit från läsare som jag gärna delar med mig. Tack alla som stöttat och som varit med på resan! Hoppas ni får en god läsning och ett sug av att veta mer efter kittlingen i boken Mitt liv, mitt beslut…

-Det var länge sedan jag läste en bok och har längtat efter lite läslust. Förra veckan kom det ut en bok Mitt liv, mitt beslut av Maria Andersson, det va den bästa bok jag läst. jag läste den med tårar och skratt. en bok som är lätt o läsa och en bok som man inte vill sluta läsa. jag längtar tills nästa bok kommer ut. Therese 

-Har nu läst klart min vän Maria Anderssons bok: mitt liv mitt beslut…så bra. Längtar till nästa. Love you. Pernilla

-Läs tips! Om du är en något driven person med litet mått av positivitet, LÄS denna boken!! Det finns tragik i denna boken men kommer på mig själv att bubbla över av galet mycket energi och jävlar anamma!!
Har ni någon gång känt kamp/ lycka tårar tränga ut genom bröstet. DÅ vet ni vad jag menar
Sitter på min soffa nu där jag placerat mig själv till tvingad vila idag!
Meeeen kan inte, inte nu när jag löst boken Mitt liv-Mitt beslut 💥💥💥 INGET kommer stoppa mig från att lyckas med mina mål!  Anna

-En historia som läsarna vill ha, Akademibokhandeln

– Det bästa jag läst, Kay Wiestål

1919631_10152546870294320_6349271620137933301_n