Kategorier
Uncategorized

Öland 2015

Då har jag gjort mitt sista år på Öland!

Det är klart jag åker dit igen, men inte för att arbeta som tidigare år. Dock så hade vi fantastiska dagar, som vanligt. Regnet gjorde en visit på dagarna, men kvällarna var underbara!

Fotograf Per Jahnke gjorde som vanligt ett fantastiskt arbete med sina bilder och även Kay blev firad som aldrig förr då han i höst fyller hela 75 år!

Här kan du se fler av hans bilder: Fotograf Per Jahnke

DSC_4131

DSC_4485

Det här är de finaste dagarna på året. Efter detta magiska firande av Krinprinsessan på Öland har jag de senaste åren gått på semester, men inte i år. I år har det varit full fokus på allt annat än ledighet!

Dock så fick jag lite tid till eftertanke på Öland. Åren som gått, vad som hänt. Hur fruktansvärt det varit men också hur underbart det varit. Jag har lärt mig massor om människor och hur de fungerar. Jag har utvecklat nya samarbeten och träffat nya människor. Jag har gjort mina val och när jag tänker på den resa jag haft de senaste åren där ordet ¨kamp¨ är definierat mig och min resa, så blir jag varm inombords. Jag är där jag vill vara. Min kamp har inte varit förgäves. Och även om kampen fortsätter, så är det värt det. Jag får ut så oerhört mycket av att hjälpa där det behövs och där mitt hjärta ligger, så jag är tacksam för varje dag och varje kamp jag fått genomleva. Utan dem hade jag kanske inte varit lika engagerad, även om jag redan som barn lärde mig vad mänskliga rättigheter stod för… Allt det berättar jag i min bok Mitt Liv, Mitt Beslut! Läs här: Mitt liv, mitt beslut…

Bok nummer två är på gång, och bara det är en resa och kamp i sig där känslor rörs upp och blandas med karaktärer formade ur mitt eget huvud. Boken är en Thriller-Roman som berör men också upprör. Målet med just den boken är att lyfta ett ämne jag brinner för, så håll i hatten! Snart träder hon fram ur dimman!

11760312_10153444059439320_5907007652291846743_n

Glöm aldrig var du kommer ifrån. Glöm inte var ditt hjärta ligger…