Kategorier
Debatt och åsikter

En historia att bära med sig…

Ibland gör sig historien påmind, men det är bra…

Jag vet att utan min historia så hade jag inte kunnat förändra, jag hade inte vetat vad jag ville eller skulle förändra…

Man kan tycka att det hade varit bättre, enklare med en räkmacka, med en bananbåt som sakta glidit fram över vattnet. Inga vågor, inga krokiga motorvägar, men då hade jag inte haft den livserfarenheten jag har nu. Då hade jag inte vetat att med kraft, mod och hårt arbete så kan man uppnå sina mål. I mitt fall, målet att hjälpa barn och kvinnor…

Precis som Amanda i min nya bok så funderar många på om man kan komma ovan vattenytan efter att man drunknat. Ja, i min värld så kan man det. I min bok så skriver jag manus för livet och väljer hur jag ska påverkas av det som sker runt omkring.
Det gör du med…

Och vad gäller Amanda så är jag hennes största fan! En stark kvinna där jag bygger karaktären efter eget huvud. En karaktär som kommer att hjälpa många andra kvinnor bara genom att man får läsa hennes historia.
Love & Light ❤️

imageÆå