Kategorier
Uncategorized

Sjuk igen, men påläst!

Dessa influensatider…

Före nyår åkte jag på influensan…eller var det bara en ihållande förkylning? Jag fick känna mig på banan i två dagar innan det slog till igen och nu ligger jag i feber, hosta och värk i varenda millimeter av kroppen. Kanske är det detta som är den riktiga influensan, eller så är det en komplikation efter influensan.

När man är sjuk så hinner man läsa en hel del, man orkar inte så mycket annat. Och det som pryder nyheterna nu är alla sexuella trakasserier, våldtäkter och sjuka påhopp på tjejer. Bland annat på festivaler och musikarrangemang har vi fått läsa en hel del om. Man undrar stilla vad det är för fel på folk. Går man inte på festival för att lyssna på musik? Och vad har man för värderingar om man tror sig få utsätta tjejer hur som helst och när som helst? Enligt tv nyheterna igår så är kulturkrockarna stora och man undrar stilla när världen ska anpassa sig efter människor och förklara för sina medborgare att kvinnor har samma rätt och värde som män? Det är 2016 nu! Kanske dags att vi alla tar ställning nu?

image