Kategorier
Uncategorized

Nya utmaningar

Ny web och nya utmaningar som utvecklar…

Häromdagen blev det helt klart att jag ingår i Svenska Narkotika polisföreningens utbildningsprogram under 2017. När jag fick samtalet så fick jag också veta att jag fått 6:or och 8:or på en betygskala på max 5. Med det så spräckte jag toppbetyget och fick den högsta poängen på 30 år. Jag hade fått mail om att det gått mycket bra, men detta var magiskt! Känner stor tacksamhet och glädje att nå fram till rätt människor.

Kommande veckor ska jag både till Markaryd och Olofström och föreläsa i samarbete med NBV och kommuner. Det handlar om medberoende, missbruk och våld i nära relation.

Just nu utvecklas även en helt ny föreläsning som ska inspirera och motivera, där målet är att ge mig ut under våren 2017. Med erfarenheter från att gå ur askan och in i elden i mitt entreprenörskap, att aldrig ge upp och att våga utmana sig själv och livet är något som alla behöver få en dos av. Att göra det med glimten i ögat kan få vem som helst att våga traska över den förbjudna tröskeln, dvs ¨våga¨tröskeln!

Det är ofta jag hör, – Nej, jag törs inte! Men vad är det värsta som kan hända? Att du misslyckas? Men det är ju fantastiskt! Tänk vad mycket man lär sig varje gång. Men om någon hånar dig då? Javisst, men du vågade, till skillnad mot den som hånar. De som lyckats ta nästa steg och förverkliga sina drömmar är aldrig dem som hånar eller skrattar åt dig. De vet den svåra och snåriga vägen. Det är de som står kvar på ruta 1 och stannar i boxen som gärna gör narr av våra misstag.

Jag ligger hellre på dödsbädden och ångrar det jag gjorde, än det jag drömde om, men aldrig vågade testa. Sov gott alla vackra själar…

cropped-cropped-14885904_10154685093679320_1795328291_n.jpg