Kategorier
Uncategorized

Långkörning och föreläsning

Idag är det föreläsning i Munkedal…

Det tar mig ca 10 timmar tur och retur i bil. Nu har jag blivit erbjuden övernattning, men i morgon sker fotografering i min hemstad inför boklanseringen av AMANDA i November. Pressfoton och foto till inlagan ska fram och allt ska vara klart nästa vecka.

Föreläsningen ikväll är lite annorlunda. Det har bjudits in till ett enormt växthus där vi ska husera under kvällen. Normalt sett så sker ju föreläsningarna i konferenslokaler eller liknande. Ser fram emot att göra en intim föreläsning i en prunkande omgivning.

Responsen jag fått på boken om AMANDA känns fantastisk. Även om jag har ett förlag i ryggen så gör jag mycket själv. Bokar signeringar, författarkvällar och media. Många har förhandsbokat och signeringar kommer att ske ända fram till jul. Det är en spännande tid då jag tillsammans med partners och kollegor även lanserar ett stort nationellt koncept samma dag som boklanseringen. Det handlar om en manifestation mot våld mot kvinnor som kommer gå av stapeln nästa vår. Den 25 November går vi ut på gatorna och färgar oss i Orange, då det är Orange Day, den internationella dagen för att stoppa våld mot kvinnor och flickor!

( Att jag ska renovera ett hus och flytta samma månad känns som det lilla), fokus kommer att ligga på dessa lanseringar som skapar Girlpower, både på gatorna och i läshörnan!

AMANDA är viktig. Det är inte bara en thriller som skapar enorm spänning, utan den berättar också hur kvinnor kan bli utsatta i sitt entreprenörskap. Vi får följa Amanda och hennes ångestladdade resa där till slut alla medel är tillåtna för att krossa sina motståndare. Ska hon lyckas rädda livet på sig och familjen så måste kvinnlig list användas…

Tillsammans ska vi skapa Girlpower i vintermörkret!

Kastar mig i bilen för en 5 timmars resa och kvällens föreläsning. Önskar er en grym dag med följande ordspråk: