Kategorier
Debatt och åsikter Jobb

Förhandsboka AMANDA !

Vänner, läsare, följare!

För tre år sedan lanserade jag självbiografin Mitt liv, mitt beslut, som resulterade i lansering på Victoriadagen på Öland,  två studieplaner utvecklade av NBV, föreläsningar runt om i Sverige, bl.a för Sveriges Riksdag, företag, universitet, anstalt och organisationer.

I november släpper jag boken AMANDA som är mitt första skönlitterära alster.

AMANDA är den första delen i historien om AMANDA och är en thriller som enligt recensioner sträcklästs då spänningen är stor rakt igenom.

 

Recensioner:

Precis läst ut manus på en sån rysare deckare jag totalt gick upp i.. oooooj vilken historia. Helt matt…..språket, beskrivning, tolkning, historia… Jag fullkomligt älskar kraft mod o kvinnlig list. Amanda…. 

Kunde inte sluta läsa, spänningen och ångesten som förmedlas är enorm!

Hur kan man komma på en så briljant historia? Jag hade aldrig kunna föreställa mig det slutet.

Det här vill jag göra film av! 

 

Amanda lever med sin man Alex och deras tre barn i idyllen på landet. Hon utmanar ofta livet och bara för att kvinnor inte kan, så startade hon ett byggföretag.

Hon får kontakt med en man som vill ha hennes hantverkstjänster. Tillsammans utvecklar de en vänskaplig relation som genererar i gemensamma arbeten. Amanda kastas in i finansvärlden där utmaningarna blir svårare att hantera och där livet på landet förvandlas till ett jetset liv i London där korruption och kriminalitet i den undre världen är vardag. 

Amanda står plötsligt ensam i en värld där ingen vet sanningen mer än hon och där alla medel är tillåtna för att krossa sina motståndare.

 

Boken släpps på Visto förlag och nu planeras signeringar runt om i landet med start i mitten av November och lansering den 25 November– Den internationella dagen för avskaffandet av våld mot kvinnor – Orange Day.

För att verkställa hela processen så tar jag nu in förhandsbeställningar på boken.

Genom att du beställer boken så får du den signerad före alla andra och naturligtvis till ett bättre pris som Tack!

Du skickar din beställning till anderssoncooperation@gmail.com med antal böcker, namn och leverans adress, samt vem den ska signeras till.

Du erhåller sedan ett mail svar från oss med BG uppgifter.

Boken levereras i mitten av November och skulle dessutom kunna vara en personligt signerad julklapp till alla bokmalar som gillar spänning och starka kvinnor!

Vi behöver din beställning senast den 10 september för att hinna trycka i tid!

Pris: 150 Skr plus ev frakt.

Ordinarie pris i butik 249 Skr

Vill du boka en författarkväll med diskussion kring kvinnligt entreprenörskap och Amandas historia så skicka med en förfrågan i mailet!

Jag ser fram emot din beställning och med önskan om att du delar och vidarebefordrar erbjudandet till dina vänner och organisationer!

Stort Tack!

Vänligen Maria Andersson 

 

Läs mer här : https://anderssonmaria.com/mitt-liv-mitt-beslut/amanda/

Omslaget är under produktion och kan komma att ändras lite.