Kategorier
Debatt och åsikter Jobb

Boklansering!

Då var det dags!

Nu läggs planen för lanseringen av första boken om AMANDA. Det har varit på gång ett tag, men ibland behöver man lite tid, hitta rätt datum, veta att det man gör är i rätt ordning. Nu är förfrågningarna många och det är dags för Amanda att berätta sin historia. Historien om Amanda är viktig, den är hemsk, den är fängslande, en thriller som man fastnar i och inte kan släppa förrän man vet svaren. Hon är unik på så sätt att hon går sin egen väg, men tyvärr uppskattas det inte av alla. Att följa henne från den ambitiösa småstadstjejen till korruption och kriminalitet i den undre världen i London är hemskt men spännande att följa. Det finns vägar tillbaka från avgrunden och Amanda visar den styrka man önskar att alla kvinnor kunde bära med sig. Man kan kalla det Girlpower, eller bara att ta tillbaka makten över sitt eget liv…

Nu planeras lanseringen där jag ska försöka att finnas på plats på så många ställen som möjligt för att signera, närvara och diskutera kvinnligt entreprenörskap med läsare, intressenter och företag. Om jag får säga det själv så är det den perfekta julklappen, inte bara till kvinnor, utan även till män som gillar en bra thriller. Signerade förhandsbeställningar kommer att kunna göras med möjlighet att få den först i handen. Jag är mäkta stolt över resultatet och hoppas att du är en av dem som mer än gärna följer hennes resa. Eftersom våld mot kvinnor och flickor är ett av de ämnen jag arbetar hårt för så passar lansering av Amanda in just denna höst!

Utdrag ur boken:

 

Förhandsbokning av boken kommer att kunna göras på anderssoncooperation@gmail.com

Nu fortsätter arbetet och drömmen om att Amanda fångar svenska folkets hjärta! Den första delen av Amanda finns snart nära dig.

Önskar er alla en fin vecka ❤