Kategorier
Uncategorized

OrangeDay MC till Norge

Förra veckan flög Charitybikers MC och Fokus kvinner till Stockholm för möte om OrangeDay MC kortege.

Fokus kvinner har jag träffat tidigare då jag länge arbetat med frågan kring våld mot kvinnor. De gör ett fantastiskt arbete världen över och arbetar på flera kontinenter med både jämställdhet och en värld fri från våld mot kvinnor och flickor. Men det var första gången jag träffade Charitybikers MC. Underbara killar som gör oerhört mycket när det kommer till att lyfta viktiga frågor. För en tid sedan åkte de genom hela Norge för att belysa ämnet mobbing mot barn… ❤ Vi fick i alla fall ett grymt bra möte i Stockholm där UN Women Sverige var snälla och lånade ut lokaler till oss.

Efter mötet åkte vi ner till stan för lunch och för att lära känna varandra lite bättre. Vi blir ju som en familj där vi alla arbetar mot samma mål. Den sista mars åker jag till Norge för att vara med på Charitybikers stora evenemang som den 1 maj brukar dra ca 5000-6000 motorcyklar varje år.

Så igår kunde vi gå ut med den fantastiska nyheten om att OrangeDay MC nu kommer att arrangeras även i NORGE! Jag är så sjukt glad, tacksam och taggad inför detta då ännu fler engagerar sig och visualiserar problemet med våld mot kvinnor och flickor! Så mycket mer är på gång och även om det just nu är arbete dygnet runt med detta, så pirrar det i kroppen av känslan att OrangeDay MC faktiskt KAN bli den största manifestationen mot kvinnovåldet genom tiderna! Och DET innebär att vi tillsammans KAN göra skillnad!

Läs mer om Norge på ORANGEDAY.COM

Tack Charitybikers MC för ert stöd och tack Roddy Benjaminson som alltid stöttar mig i arbetet! Ni är fantastiska ❤