Kategorier
Uncategorized

Stressigt så här dagar innan…

Jag blev tidigare i våras nominerad till Årets Samhällsutvecklare.

En ärofylld nominering och den bästa tänkbara kategorin om man frågar mig. Nu är det bara två dagar kvar till den stora galan där vinnaren ska utses. Så mycket kärlek jag fått sedan jag delade med mig av detta, och så mycket delningar och hejarop att det jag sliter för är något bra. Jag finner inga ord, jag läser och bär med mig varje litet ord av kärlek och uppmuntran in i mitt arbete för kvinnors och barns rätt. Initiativet är en del av Riksbyggen som arbetar mycket för att just utveckla samhället. Tacksam för nomineringen är en underdrift…

Vill man rösta så gör man det här: Årets Samhällsutvecklare 

Samtidigt så är det full fokus på Orange Day MC kortegen som går av stapeln nästa fredag. En manifestation mot våld mot kvinnor och flickor. Det är fullt upp så här 10 dagar innan och dygnets timmar räcker inte riktigt till. Idag gick pressmeddelandet både lokalt och nationellt, och i veckan går det internationellt. Varför utanför Sveriges gränser? Jo, av flera anledningar. UN Trust Fund, FN:s stora fond för att stoppa våld mot kvinnor har visat sitt stöd för att arrangera kortegen i ett antal länder då vi i Sverige kör till förmån för UN Women Sverige. Samtidigt har intresset visat sig vara enormt stort för vad vi i Sverige åstadkommer i frågan om att stoppa våldet. En liten önskan är att fler eldsjälar och organisationer ska orka dra lasset och anamma det arbete vi gör här. Det gör att Sverige blir en förebild i frågan. Nu hoppas jag bara att våra politiker börjar arbeta över gränserna också och visar att denna fråga faktiskt är en viktig valfråga!

PRESSMEDDELANDE 2018-05-15 ORANGE DAY MC KORTEGE

Emellan allt jobb är det ändå viktigt att hitta lite tid till att andas, stänga av hjärnan och njuta av sommaren som äntligen har kommit ❤

Kramar om…