Kategorier
Debatt och åsikter Jobb

Bill Gates…

Idag såg jag reprisen av Skavlan då Bill Gates var med för några veckor sedan.

Bill hade tagit sitt privatplan till Norge. Han hade fortsatt med helikopter till studion. Ja, han gjorde så rätt… Han får åka och äga hur många privatplan han vill. Han får äga precis hur många helikoptrar som helst. Ödmjukare man finns inte på denna jord. Han är världens rikaste och han får vara det hur många dagar som helst på året. Bill Gates grundare av Microsoft har gett bort mer än 100 miljarder till välgörenhet genom åren, och vi pratar dollar. Han har med egna pengar utrotat polio i Indien. Nu har han dragit ihop över 120 miljardärer som tillsammans bestämt att de ska skänka den största delen av sin förmögenhet till att bekämpa fattigdom och sjukdomar.

1525038_10151974160141961_1700598780_n

När Skavlan säger att han beundrar Bill högt för hans filantropiska arbete och hans kamp för att utrota Polio, Malaria och fattigdom, så svarar Bill: – Det finns de som inte alls har lika mycket som jag, utan som kämpar för att hjälpa till, de som är på plats och gör ett fantastiskt arbete för barnen. DET är filantroper vi ska beundra!

Med en tår i ögonvrån och värme i hjärtat så kan jag konstatera att världens största människa, med den största plånboken också har det största hjärtat! Bill Gates, du har alltid legat på min topplista på människor jag beundrar och du har just intagit första positionen! Kärlek ❤

http://www.youtube.com/watch?v=HzHzwnSqYgs