Kategorier
Jobb

En dag med musik i fokus

Musiken på dagen och teknik på kvällen!

Just hemkommen från Stockholm där möten avlöst varandra. Management, mentor, artist, arena, nattklubb, potentiella samarbetspartners och nu… makaroner och korv nedsjunken i soffan! Bra dag, men då sista mötet blev framskjutet till kvällen så avgjorde jag att jag skulle bege mig hemåt. Jag har ju i alla fall ett par timmar i bilen och med en tidig morgon och några mil på fickan så känns det ganska okej att just få sjunka ner…

Besökte en enormt cool nattklubb idag där flera event planeras! Lokalen var inte bara snygg, den var smart också! Ljuset var det som genomsyrade hela lokalen och djupet var grymt. Ser fram emot att se detta fullt med minglande och glada människor inom kort.

IMG_5089

Tack Thomas och Carl för bra rundvandring och test av ljud och ljus. När det kommer till event så har jag haft några och har oftast en vision över hur det ska vara. Jag har nog aldrig blivit besviken, vilket troligen beror på eget kontrollbehov, men visst är det lite arbete bakom. För ett par veckor sedan hade jag min lillebror med på ett event från början till slut där arbetet i lokalen tog hela dagen och halva kvällen för ett uppträdande på 20-30 minuter. Efteråt hade han en mängd frågor och förstod för första gången hur mycket arbete det ligger bakom. Och då ska vi inte tala om arbetet innan dagen det går av stapeln! Jag har jobbat mindre med detta på sista tiden vilket naturligtvis beror på att jag utvecklar mina egna projekt samtidigt.

På eftermiddagen var Pandora och jag hos goda vänner på Audio Car Center i Solna! Zoran och Angelica som driver företaget har jag känt sedan tiden då vi byggde en musikplattform, vilket är några år nu. Mysiga människor rakt igenom med en enorm kunskap kring inte bara bilar och tillbehör, utan också event, artister och hur man arbetar med event!

IMG_5096

Efter en hel dag med arbete kring musiken så blev det ett antal samtal på vägen hem med kollegor kring mina egna grejor. Det står sällan stilla och i bilen får jag massor med samtal avklarade. Hmmm… Man får ju inte sms:a och köra bil längre (vilket jag förstår), men prata får man fortfarande. Jag vet inte hur det kommer gå den dagen det blir förbud på det… Var överklagar man sådant?

Med fokus på teknik och rätt partners i mitt eget, så känns det konstigt att ha tackat nej till flera potentiella partners. Frågan är om jag är dum eller om det är ett smart drag. Det vet jag först när avtal är tecknade och det känns läskigt nära. Jag har nu flera alternativ att välja på och jag kan lova att det ibland är svårt att veta om det är rätt. Magkänslan får visa vägen även denna gång och egentligen tack vare just magkänslan så ska vännen Magnus Hedman titta på ytterligare ett alternativ, och det snabbt. Sen är det nog dags att ta steget ut. Svettpärlorna kommer fram i pannan bara jag tänker på det, men jag har press från ett annat håll som gör att jag måste. Vi har stöttat och litat på varandra förut och jag gör det igen. Vänner är till för just det och kan man inte lita på vänner, vem ska man då förlita sig till?

1014930_10151671324344320_483076023_o