Kategorier
Jobb

Gunhild Carling!

Let´s Dance har åter fyllt våra hjärtan och fredagar…

Första gången jag träffade Gunhild Carling var under hovturnén 2012. Då jag arbetade med Christer Sandelin och han var med det året så blev det givet att träffa övriga ensemblen som bl.a bestod av Gunhild. Denna fantastiska lilla kvinna med ett sätt att fånga publiken på ett magiskt sätt. När Gunhild står på scen så får du ut maximalt både musikaliskt och humoristiskt och hon lämnar ingen oberörd. Jag har svårt att se hovturnén utan denna sprudlande tjej som totalt bjuder på sig själv!

540220_4006672444313_1676931504_nFotograf: Per Jahnke

I somras hade vi med Gunhild och hennes storband på Victoriadagarna på Öland. Det var naturligtvis grymt och showen nådde inga gränser. Hon trollband publiken som bestod av samarbetspartners, artister och stipendiater. Man undrar lite var all energi kommer ifrån och en mer musikalisk kvinna med kunskap om så många instrument har jag sällan skådat. På eventet presenterade jag henne som ¨En tjej med girlpower¨ och det står jag fast vid.

DSC_9030Fotograf: Per Jahnke

Jag har haft möjligheten att boka henne någon gång, och utan att hon vet något så har vi diskuterat en show till. Ja, nu vet hon ju såklart med säkerhet:) Nu dansar energiknippet i Let´s Dance och i kväll överträffade hon alla förväntningar. Grymma, underbara kvinna! Jag ser fram emot att se henne gå långt i programmet, och om hon inte skulle göra det så beror det inte på att hon inte kan ge publiken en show! Gunhild Carling, jag håller tummarna för dig! Ja, och Benjamin förstås, den grabben på 16 år kan ju smälta vilket hjärta som helst med sin charm och sitt sätt att bjuda på dans och show! 

1187033_10152276516814320_844646618_n