Kategorier
Debatt och åsikter Jobb

Data-fokus!

Ibland använder jag uttrycket, ¨Den här dagen går till världshistorien¨…

Idag har den gjort det igen, gått till världshistorien alltså. I morse ringde man från kommunen för att diskutera 2 Life Music Camp. Det innebar att all dokumentation som finns ska sättas samman i ett par presentationer. I sju timmar har jag gjort sammanställningar från ett antal dokument. Scheman, partners, siffror, bilder och mål. Jag är så glad att vi snart kanske kan möjliggöra drömmen om barnens rätt till musik. Loggor är klara och presentationer likaså. Nu ska det klubbas igenom och idag fick jag förfrågan från ytterligare en kommun! Men först, fokus på min egen…

Vi planerar ytterligare ett event med partners där intäkterna ska gå till projekt vi bedriver. Med tacksamhet kan jag konstatera att vi nu skapar möjligheter och värden för barn och unga som behöver det. Med glädje kan jag även konstatera att de partners vi tar in skapar både egna värden och tar ett socialt ansvar för det viktigaste vi har, nämligen barnen…

1044555_269248069897984_2038926581_n

Idag när jag var inne på Facebook så blev jag automatiskt uppgraderad under ¨Om mig¨ till Officiell Celebrity på Facebook och Mark Zuckerbergs staff. Det innebär väl egentligen inte så mycket, men det blir lite lättare att kontakta människor jag vill samarbeta med och det är jag tacksam över. Samtidigt så uppmärksammar de arbetet jag gör för barn… All hjälp som underlättar tar jag tacksamt emot:)

540260_10150655549806268_236422971_n

Nu ska jag laga mat och sen slänga mig på soffan med tallriken i knät (eller på magen, kan tänka mig att äta liggandes) och njuta av någon bra film… Tycker jag förtjänar det efter ytterligare en dag som gått till världshistorien…Åtminstone vad gäller datafokus, siffror och powerpoints!