Kategorier
Jobb

Lång dag på fältet!

Dagarna springer iväg just nu…

Igår var det Stockholm igen där möten hölls från morgon till sen kväll. Bäst att passa på när man är på plats så att säga. Jag började med Coca Cola som jag besökte tillsammans med Pandora. Här diskuterades samarbeten och framtida visioner om marknad och utveckling av projekt. Det är alltid lika kul att komma innanför dörrarna och prata med kompetenta människor inom sin bransch. Jag fick veta att anledningen till att företaget var placerat just där det låg, var pga vattenreserverna som går där och man har ett miljötänk. Företaget arbetar hårt för att minska konsumtion av vatten samt placerar sina anläggningar strategiskt för att minska påverkan på miljö. Coca cola är ju heller inte bara Coca Cola, man har dessutom Festis, bubbelvatten och annat, men som ligger under varumärket. Mycket intressant då jag älskar att få ta del av information som är från källan och inte från människor som har egna uppfattningar om saker och ting. Sverige-Jante, nej det får inte gå för bra för någon, då måste vi bara…

10003274_10152327316114320_6755666473479099741_n

1016943_10152327319644320_454853354954293248_n

Efter Coca cola bar det av mot ett möte med Kinesiska investerare. Märkligt hur Kina fungerar egentligen. Där har man ett eget socialt nätverk, facebook finns inte. Man har heller inte google utan en egen sökmotor. Nästan som att komma till en annan planet. Kina har pengar, de är investeringsvilliga och helst om det gynnar det egna landet. Man tittar mycket på hur man ska hitta reningsmöjligheter till luft och vatten då Peking är en enda stort moln av avgaser och gifter. Enormt intressant att lyssna och lära, då jag älskar de olika kulturerna och varför alla tänker så olika.

Efter (Kina) besökte jag Bond-Anders som jag kallar honom. Anders är James Bond fantast och vann förra året TV- programmet Fantasterna i just ämnet Bond. Vi har lite planer kring Bond, välgörenhet och event och tittar på möjligheterna till ett genomförande. Sjukt spännande och enormt kul då jag aldrig träffat någon som är så insatt i ett ämne som Anders. Han har svar på allt om Bond och det han inte vet är inte värt att veta.

971062_10152325945559320_1780925066473424604_n

Avslutningsvis så träffade jag Ms Trez som nyligen släppte sin nya EP. Idag släpps deras nya promotionvideo som jag ser fram emot att se. Deras lansering på Café Opera nyligen var en succé och nu ska de plocka frukterna av det.

 

På vägen hem plockade jag upp hunden som varit hos mormor över dagen och till slut landade jag i sängen någon gång efter midnatt. När man har långa dagar och dessutom kör fram och tillbaka så blir man aningen trött. Men förhoppningen om att (sova ut) krossas oftast. Inte för att jag inte får sova, utan för att jag inte kan. Runt halv sju på morgonen slår jag upp mina blå och sen är det kört! Bara att sätta på kaffet och påbörja dagens arbete!

Idag består jobbet i ansökan till stiftelse, maila information till nya partners, sätta samman dokumentation för kommande projekt samt säkerställa sponsorer.Semester känns långt borta just nu, men den måste ju inte vara förpassad till en viss tid på året… Det viktiga är att ta till vara på den lediga tiden när den finns, och det är jag nog ganska duktig på. Kvalité är viktigare än kvantité!!

❤ ❤ ❤