Kategorier
Debatt och åsikter Familj och vänner

Blodsmak i munnen!

En kväll med badminton!

Riktigt skönt att få känna blodsmak i munnen igen, ja för det är precis så det är:) Vet inte vad som hänt den här vintern, men någon snodde konditionen och kastade den på tippen. Nu känns det som en lång resa att ta sig tillbaka till (elitnivå) igen… Eller åtminstone att kunna genomföra en timme på planen utan att man får nära-döden-upplevelser. Min radarpartner i badminton har varit samma tjej i flera år, även om vi nu (hmmm…) haft ett lite längre uppehåll. Snart ska vi dock vara på banan igen, skam den som ger sig! Bild: Min vän Janet efter 45 minuters spel och beräknad stark träningsvärk i morgon!

10001505_10152341737914320_1937926924326219792_n

Fick en känsla av vanmakt idag när jag jobbade med de sociala medierna. Facebook är ett riktigt bra verktyg, men det har sina nackdelar också. Det finns människor som är där som falska personligheter, skapar drama och använder detta fantastiska sociala verktyg på helt fel sätt. Nästan skrämmande hur man kan upprätta dessa profiler och verkligen lägga tid på att vara någon annan än man egentligen är. Jag sitter dock inte i sjön om jag väljer bort Facebook, jag har en välbesökt blogg samt andra medier som fungerar precis lika bra.

Nu lite kvällsmat och rikta blicken mot Hasselhoff. Ett program man kan ha olika åsikter om, men jag gillar lite när man sticker ut och sågar Jantelagen. I kväll är politiken på plats, vilket alltid är intressant. Oavsett om man håller med eller inte 🙂