Kategorier
Jobb

Partners i alla dess former…

Dagens arbete… Partners i alla dess former…

Jag har en gedigen lista framför mig med partners och sponsorer för en mängd aktiviteter. Måste säga att irritationen växer aningen då det blir lunchtid och även jag måste ta lunch trots att jag inte är hungrig. Detta för att alla andra tar lunch och ingen går att nå. Jag har märkt en viss skillnad genom åren då man söker nya kontakter och samarbeten. Måndagar är bra dagar, dock inte före tio. Man har liksom inte fallit in i veckans schema än och är lite bitter över att helgen är slut. Så, måndagar mellan 10-12 samt mellan 13-15. Tisdagar är alltid en bra dag, då är man på väg genom veckan. En annan bra dag är fredagar! Alla tider på fredagar fram till 15, för efter det laddar man för hemfärd och det enda man ser är grillen, den goda maten och möjligen ett glas vin till det… Att skapa dessa nya kontakter handlar mycket om att välja sina tillfällen. Jag är likadan själv och vet när jag fungerar bäst under veckans alla dagar och tider. En enkel regel när man skapar nya kontakter och samarbeten, titta på hur du själv gör, agerar och är mest mottaglig! Företagen jag vill samarbeta med som partners och sponsorer är dem med bra företagspolicy och som tar ett socialt ansvar. Åter igen kan man se att dessa saker är viktigt! Titta på hur du själv agerar, och vad som är viktigt för dig… Telefonen går varm, och nu när klockan börjar dra sig mot att man inte (bör eller kan) ringa längre så tar jag mig tid med ett litet inlägg här…

Förutom partners/sponsorer och samarbeten sitter jag i dilemmat att välja investorer för min tekniska plattform. Jag har känt av marknaden och fått erbjudanden som jag tackat nej till. Kanske är det dumt, kanske väntar jag på den rätta. Den jag kan gifta mig med fullt ut och som vill samma sak som jag. Just nu ligger ett par potentiella bröllop (dvs investorer) i fatet och jag hoppas något grymt mycket på att magkänslan ska tala om för mig att det är rätt. Plattformen kommer att kunna hantera den globala onlinehandeln och skapa möjligheter via musik och sport man tidigare inte haft. Brinner… det är bara förnamnet på känslan jag har för detta koncept!

Det är kortvecka och för mig betyder det att jag tappar tid, för någon annan betyder det långledigt och för en tredje betyder det att de inte kommer hinna det som förutsatts och stress är ett faktum. På större företag planerar man inför ledigheter, själv upptäcker jag det oftast samma vecka och får en liten chock varje gång jag får vetskap om att jag måste vara ledig. Den här sommaren får gärna vara jättelång, (precis som alla andra somrar), men just denna får gärna sträcka sig ett par månader extra… Sommar betyder högsäsong vilket i sin tur betyder mycket jobb. Något som jag egentligen inte har problem med då jag älskar att jobba, men någon liten ledighet skulle sitta fint innanför västen inför hösten och kylan!

Snart bär det av söderut för besök av företag i Skåne. När jag ändå är där ska jag titta in på http://www.irispelle.se En butik med riktigt snygga kläder som INTE ligger i Stockholm och som jag hittade på nätet häromdagen. Fastnade för den här gula klänningen med tillhörande kollektion!! Lite jag faktiskt 🙂

IMG_5327-1024x682

Efter den här dagen så är magen hungrig, men att ställa sig och laga stormiddag efter recept är för mycket begärt. Hjärnan är urlakad och då är enkelheten fantastisk. Koka lite ris, in med grönsaker i micron, i med ett par bitar torsk i vatten som kokar 5 min, en skvätt grädde med salt och citronpeppar och voila! Middagen är serverad på 10 minuter… I morgon ska jag skörda frukterna av dagens arbete och jag håller alla tummar och tår att lyckan är med mig… Det är några bröllop jag är riktigt sugen på! Vigseln sker efter överenskommelse och framtiden inom musik, teknik och ett socialt engagemang är ett faktum… Kaffe på de?

1795490_10152341280094320_8177292772518603226_n