Kategorier
Familj och vänner

En underbar påsk…

En underbar påsk med världens bästa väder har tagit slut…

Nåväl, vädret ska ju faktiskt bestå ett tag till. Helgen har bestått av sol och mys med familj och vänner. Med familj så menar jag barn, barnbarn och min mor. Mamsen stod för stor påskmiddag under långfredagen där det frossades i ägg, skinka, köttbullar och annat gott. På kvällen begav vi oss till vänners land för en fika i solen. Man kan knappt fatta hur stor lättnaden är när den första riktiga värmen kommer. Man glömmer nästan hur underbart det är att bara slänga av sig skorna och sätta fötterna i gräset som just nu är grönare än det kommer vara resten av året…

IMG_5699

På lördagen var jag med i en filminspelning. En trailer för en piratshow som jag senare ska berätta mer om. Att kasta om och bli pirat över en dag med tillhörande slagsmål kan tyckas knepigt, men efter ett par timmar var man skapligt varm i kläderna. Riktigt roligt var det med skådespelarpremiär och var det hela landar, det står nog skrivet i stjärnorna. Har väl insett att jag kanske inte får någon roll i nästa Pirates of the Caribbean, men vad gör det så länge man har kul!

IMG_5742

På söndagen vankades det grillmiddag hos vänner vid deras (nya) hus. Nytt och nytt, det är obeboeligt idag och de har haft det ett tag. De ska bygga till, samt totalrenovera. Något många skulle bli skrämda av om de såg hur det ser ut nu, men som jag har full förståelse för. Jag skulle lätt kunna dra på mig snickarbrallorna och bo i en husvagn under byggnation. Ja, jo, kanske tillhör jag dem som är mindre normala när det gäller den biten, men vad betyder nytt och dyrt när ett läge inte går att värdera. Man ska alltid köpa läget, huset kan alltid åtgärdas, det är min filosofi…Naturen går inte att renovera eller flytta på, den bara finns där…  God mat blev det i alla fall och igår den sista dagen av långledigheten åkte jag tillbaka för att sitta en hel dag i solen och bara vara. Att bara vara är en lyx jag ofta inte unnar mig. Alltid är det något som ska göras, problem som ska lösas eller saker som ska åtgärdas. Att bara vara är nog det skönaste som finns och de få tillfällen jag har ro att sätta mig och bara vara så njuter jag i fulla drag…

IMG_5795

Idag har förmiddagen gått till att redigera min bok. Delar av min historia har drastiskt ändrats och den rätta versionen måste uppdateras. Svårigheten är att veta när man är klar eftersom det hela tiden tillkommer saker i livet, men nu börjar jag bli klar för knapptryckningen och rätt avslut… På förmiddagen satte jag mig under ett träd vid ån. Vinden brusade lite lätt och vattnet porlade. Det sägs att vatten och natur skapar ro och kreativitet och det kan jag skriva under på…. En fortsatt vacker vårvecka önskar jag er alla. Min kommer varvas med glädje, koncept och problemlösningar. Dock kan ingen ta ifrån mig vad jag känner när jag tittar ut över detta vackra… ❤

10174947_10152359191159320_8649600030790153825_n