Kategorier
Jobb

Ann Margret, en dokumentär…

Svenska Ann-Margret som flyttade till USA med sin mor som fem-åring har fått uppleva det mesta.

Hennes liv har blomstat av framgång inom musik, show och film och hennes äktenskap med skådespelaren och artisten Roger Smith är en saga i sig. Ann – Margret är en fulländad underhållare som har nominerats två gånger till en Oscar, vunnit fem Golden Globe Awards, en Emmy samt så har hon fått fem andra Emmy nomineringar. Hon är en trefaldig vinnare av ”Female Star of the Year ”-priset och har blivit dubbelt hedrad som ”Outstanding Box Office Star of the Year ” av Teater ägare i USA och röstades fram som” Sång och dans Star of the Year . ” Ann – Margret var också nominerad till en Grammy för sin CD , ” Gud är kärlek : Evangeliet Sessions ”, och har precis släppt sitt andra gospel album .

I 20th Century Fox filmen ” Taxi ” spelade hon med Queen Latifah och Jimmy Fallon , I ”Old Dogs ” med John Travolta och Robin Williams , ‘Loss of a Teardrop Diamond ” med Bryce Dallas Howard , ” Allt är Faire in kärlek ” med Christina Ricci och ” Luclqi ” , med Colin Hanks och Ari Graynor . Hon var med i Oliver Stones film , ” Någon given söndag , ” med Al Pacino och Cameron Diaz . Hennes Showtimefilm , ” Happy Face Murders ”, var den högst rankade ursprungliga filmen i femton månader .

Som ung flicka upptäcktes Ann – Margret av den legendariske George Burns , och i hennes filmdebut spelar hon Bette Davis ‘ dotter i ” A Pocketful of Miracles ”Ann – Margret har gjort över femtiotvå filmer, däribland storfilmer som ” Cincinnati Kid , ” ‘State Fair”, Tommy ,” Camal Knowledge , ” Bye Bye Birdie , ” Viva Las vegas , Diligens, ,Grumpy Gamla Män , och dess uppföljare , ” Grumpier Gamla Män ” .

memoircoveroriginalweb

Ann-Margret har spelat med berömdheter som John Wayne , Elvis Presley , Anthony Hopkins , Jack Nicholson , Arnold Schwarzenegger , Kirk Douglas , Steve McQueen , Burt Reynolds och Walter Matthau , bland andra. Hennes två Oscarsnomineringar fick hon i regissören Mike Nichols berömda film ,

” Carnal Knowledge ”, och i den klassiska Ken Russell filmen , ” Tommy ”. Hennes TV- karriär har varit lika imponerande med lysande dramatiska föreställningar och Emmy nomineringar för ” Vem kommer att älska mina barn ”, ” Drottning ”, ”The Two Mrs Grenvilles ” och ” Linje Lusta ”. Ann – Margret spelade in huvudtitellåten för Dreamworks film Flinta , ” Viva Rock Vegas. Hon har även medverkat i många av hennes egna TV-shower, inklusive ” The Ann – Margret Show , ” ” Från Hollywood With Love ”, ” Dames At Sea ”, ”När du ler , ” ” Ann – Margret Olsson , ” ” Rhinestone Cowgirl , ” ” Rockette : En hyllning till Radio City Music Hall ” och ” Askungen på slottet ” Ann – Margret har framfört sin musik i Vita huset och fick presidentens lovord för underhållning. Av den amerikanska militären utomlands hedrades hon av USO World styrelse . Som ytterligare ett bevis på hennes popularitet, släppte hon sin självbiografi , ” My Story ” som nådde New York Times Best Sellers lista en vecka efter offentliggörandet . Ann – Margret hade huvudrollen i kust – till – kust produktion, The Best Little Whorehouse in Texas som turnerade i 39 städer. Hon bor med sin man , Roger Smith , i Beverly Hills , Kalifornien . Ann-Margret har tidigare släppt självbiografier, men för första gången någonsin berättar hon om sitt liv i en dokumentär. Axum media fick äran att följa med henne tillbaka i tiden där sanningen om Prinsess sagan skildras på ett magiskt och rörande sätt. Följ hennes egen berättelse med hennes egna ord. SVT ska visa den nakna historien om Ann-Margrets liv och det blir en stund där andningen stannar upp och magin är ett faktum.

Kay Wiestål som är executive director och Johan Asplund som regisserat dokumentären har kommit henne nära och den 1 Maj på SVT så sänds dokumentären för första gången! Jag hade äran att göra marknadsmaterial för denna fantastiska berättelse och lade flera dagar på att utveckla detta som en hyllning till en av vår tids stora Hollywood stjärnor!