Kategorier
Familj och vänner

Midsommar…

Midsommaren har kommit, glidit förbi och lämnat oss…

Det går så oerhört snabbt, man hinner knappt blinka. En helg man längtar efter, skrattar och äter sig igenom och plötsligt är den borta. Hur jobbigt det än är att säga orden, så går vi nu mot mörkare tider. Jag vet, vi har en sommar framför oss, semestrarna har knappt börjat, men det är fakta. I kväll var en vän på besök och nämnde att han var sugen på glögg… Glögg? Det har precis varit midsommar! Lite ironiskt kanske, men ack så irriterande.

IMG_6967

Midsommar afton flöt förbi så lugnt, skönt och avslappnat som jag hade hoppats på. God mat, fina vänner på besök och ren och skär avkoppling, precis som det ska vara med människor man trivs med. Idag blev det fika hos ytterligare finingar för att nu när man krupit ner i sängen börja tänka på kommande arbetsvecka. Lite så fungerar jag, jag njuter verkligen, men så fort man känner doften av vardagen så kommer tankarna ikapp och hjärnan börjar att arbeta. Jag ska dock vara ledig i morgon med. Det har jag lovat mig själv och löften är till för att hållas!

Idag fick jag ett samtal som jag trodde skulle ta ytterligare veckor. Ett glädjande samtal från en person jag bryr mig mycket om. En person som jag kämpar för och som jag inte gett upp hoppet om än trots år av tufft motstånd. En person som behöver allt stöd han kan få för att komma vidare i livet… En halvtimme pratade vi och om jag orkar så ska jag lägga kraften på att skriva om just detta ämne, denna person i morgon. Han är grunden för det arbete jag påbörjat och som kommer sträcka sig över de gränser jag tidigare berört och arbetat med.

Nästa vecka är jag ute på en liten rundtur igen. Jag besöker flera städer för jobb och på torsdag ska jag träffa ett gäng i Stockholm som ska presentera ett spännande uppdrag. Om jag nappar beror helt på upplägg, engagemang och människorna kring projektet. Men visst är det en enorm utmaning, och som bekant är jag sjukt svag för dem…

Ha en fortsatt fin helg och sommar! Och glöm för allt i världen inte att visa dem du älskar vad de betyder för dig ❤ Kram till dig från mig!

IMG_6934