Kategorier
Jobb

Sverige – världen…

En dag som inte går av för hackor!

Dagen började som alla andra dager, man vaknar, dricker tre koppar kaffe och sedan påbörjar den planerade data och telefon dagen… Att den skulle sluta i ren och skär glädje hade jag ingen aning om när jag slog upp mina blå den här morgonen! Jag kan bara åter igen konstatera att hårt arbete alltid lönar sig!

Idag bokades två signeringar till. En i Västervik där det blir sommarklubb med intervju tillsammans med författaren Carin Gerhardsen. Eric Hultgrens bokhandel har fantastiska koncept där de satsat på kulturen, och just sommaren är deras högsäsong. Västervik är som bekant en sommarstad att räkna med. Den andra signeringen blir på Marbella! Jo, planen har funnits att lansera i Spanien och just Marbella har varit högprioriterat då det bor många svenskar på solkusten. Signeringen och lanseringen blir på SWEA:s stora mässa den 11 November. SWEA grundades i Los Angeles 1979 av Agneta Nilsson. Prinsessan Christina fru Magnuson är föreningens hedersordförande. SWEA har cirka 7 500 kvinnor som medlemmar i ett 70-tal lokala avdelningar i 33 länder på fem kontinenter. Genom att samla Sweor kring vårt gemensamma språk, vårt svenska ursprung och kulturarv blir SWEA både en träffpunkt och ett skyddsnät med länkar över hela världen.  Tack vare företaget Iniciativa och grundaren RoseMari som också varit årets svensk i Marbella så har detta blivit möjligt! Iniciativa brinner för svenskar på solkusten och arrangerar både stora och små evenemang för företag och privatpersoner.

 

Bild1

Idag har jag dessutom diskuterat internationella filmprojekt med gamla kollegor där projekt som legat i byrålådan åter tas upp på banan. Detta passade som handen i handsken eftersom jag också idag offentligt gått ut med min roll i nya storfilmen Inferior. Jag har precis tackat ja och gått in som Film-producent och med-regissör för den kommande storfilmen ¨INFERIOR¨ 

En Vikingafilm som kan komma att bli det största inom Svensk filmhistoria!
I augusti påbörjas arbetet!

10519070_10203467822431849_1244382919_o

Utanför alla dessa goda nyheter så jag klart med två intervjuer inför boklansering samt en förfrågan om att ingå ett projekt som författare mot branschtidningar. I och med mitt arbete med kulturell och kreativ näring där jag använt sport och musik inom företagandet så var detta en fråga som var klockren då min hjärna går i spinn. Frågan kom troligen från en journalist som precis som jag brinner för att föra in kulturen inom företagandet och använda den kraften för att nå längre!

Jo, jag är nöjd med dagen och kommer antagligen att sova ganska gott i natt! I morgon är det fredag och jag ska bara jobba halvdag, sen blir det ledig helg för min del… Nu vänner så tar vi kväller och njuter av att solen äntligen börjar hitta tillbaka till Sverige ❤