Kategorier
Jobb

Stressig men positiv vecka…

Då börjar en av årets stressigaste veckor…

Inte bara på grund av evenemanget på Öland i helgen, utan även för att allt mynnar ut i en och samma vecka. I veckan får jag mina böcker. Ett antal böcker ska levereras samt skickas ut till dem som förbeställt boken via nätet. Det ska packas upp på Akademibokhandeln, marknadsföring ska ordnas samt uppdatering på hemsidor. Idag gör jag två intervjuer inför boksläpp. Onsdag ska jag fotograferas tillsammans med kollega för ett kommande storprojekt. Något som ska bli sjukt intressant och som kan hjälpa en mängd unga människor. Just det projektet är ett sådant som bara kommer till mig. Jag pratade i telefon med en vän och kollega som är engagerad och arbetar i detta när det bara klack till i kroppen och en lösning var på plats. Ibland när idéerna sprutar ur hjärnan så brukar jag skratta lite för mig själv. Jag tänker på repliken, – Jag får mina infall lika snabbt som en ko blinkar, och ibland är det faktiskt så. Då måste man testa sina ideér på dem som är involverade för att se om de är hållbara, och denna, den är hållbar så det ryker om det! Nåväl, fotografering inför projektet på onsdag alltså, där målet är glasklart… Igår provade jag kläder och just detta projekt ska framhäva enkelhet, glädje och framtidstro. Resultaten av fotograferingen är oerhört viktigt, det är det som förmedlar det man vill ha fram… Känslor, tankar och en vilja att veta mer. Här ska det också sättas upp en hemsida med mer information, bilder och erbjudanden! Mer information om detta kommer inom kort 🙂

IMG_7290

På torsdag följer en dag av leveranser av böcker för att på fredagen ta möte med produktionen för Inferior, något jag ser fram emot då vi ska börja speca ner detaljer för framtagande av material samt roller inom filmen. I augusti ska allt vara klart för att i näste steg kunna skicka pressmeddelanden och anordna event. I veckan ska jag också hämta upp en Harley Davidson som sedan tar mig vidare till Öland för årets festligheter, arbete och firande i dagarna tre. Probike i Stockholm är vänliga att ställa upp på detta, då MC in white ska inta Borgholms gator och torg på söndag eftermiddag.

Bild1

Efter evenemanget på Öland så är det signering i Borgholms bokhandel, vilket innebär att jag idag går in i 10 dagars arbete som kräver en enorm fokus och disciplin 24/7, men där målet med allt är att göra människor glada via kulturen. Sämre än så kan det vara… ❤ Kram till alla och ni som börjar semestern idag, stort grattis! Nu kommer värmen 🙂