Kategorier
Jobb

Kan knappt hålla mig…

Vilken dag…

Solen har strålat ikapp med mitt (avslappnade) leende. Ja, det är faktiskt avslappnat trots en enormt stressig vecka! Jag känner att jag har kontroll och dessutom vet jag vad varje timme ska innehålla…ungefär:) Idag samtalade jag med en journalist och bokade en annorlunda intervju till nästa vecka i Stockholm. Intervjun är ämnad för ett stort bokprojekt som omfattar Sveriges alla bokhandlare. Här blev jag utvald till en första upplaga av något som jag med säkerhet tror kommer vara gynnsamt för litteraturen och bok-sverige! Mer än så kan jag inte berätta utan att avslöja något… 🙂

I morgon lämnar min bok lagret och på onsdag räknar jag med att hålla den allra första boken i min hand. Spännande är väl bara förnamnet och jag ser redan fram emot att skriva nästa bok. Jag gör nog som jag gjorde sist, låser in mig i en stuga i skogen utan nätverk, med endast mat, dryck och en dator tillgänglig. Bara man har klart ramarna för sig, så är tystnaden och naturen den självklara vännen att ge inspiration och få fingrarna att dansa över tangentbordet!

Som jag tidigare berättat så sker en fotografering på onsdag. Detta tillsammans med en offentlig person som är en förebild för många och som arbetar med att hjälpa unga, något vi har gemensamt. Pressmeddelanden har skrivits och förberetts och om några veckor går det ut i etern! Jag kan knappt hålla mig, då jag vill skrika ut min glädje övar vad vi vill uppnå och som jag är övertygad om att vi nu kan uppnå! Ibland hör jag människor säga, – Det skulle vara så roligt om vi kunde…. Eller, – Tänk om man skulle… Jag gillar inte alls de orden. Jag tycker det är skönare att säga: – När vi gör detta, eller – Vi ska göra detta!! Om inte om fanns, skulle det bli mer gjort då? Något man kan fundera över… Nåväl, projektet är döpt och snart kan vi berätta mer!

Bild1 4Morgondagen ägnas åt uppbyggande av hemsida, uppdatering av övriga hemsidor, samt marknadsföring. Jag drivs av att bygga, projektera och verkställa! Speciellt när jag vet att andra människor kan bli hjälpta av mitt handlande och hårda arbete…

Mellan jobbtimmarna på veckans späckade schema så sker totalförändring av tomten här hemma! Altanens andra del är på gång och tomten ska fyllas med fyll och jord för att jämnas ut och ge en fin matta till nästa år! Jo, det är avkoppling att vara ute, jobba i trädgården och planera. Att ligga still i en solstol för att koppla av har aldrig varit ämnat för mig, även om jag avundsjukt kan titta på dem som gör det…

10522627_10152532641629320_972328108_n