Kategorier
Familj och vänner Jobb

En vecka i PM-format!

Måndagen började med pressmeddelanden…

Tidigt måndag morgon begav jag mig till Stockholm och Anna Jansson för utskick av PM gällande vårt arbete med Liv & Lust. Känslan när man arbetar med hjärtat är enorm och vårt bokpaket som gått ut känns helt rätt. Vi skänker 100:- per bokpaket av Håkan Hemlins och min bok! Pengarna går till arbete med förebyggande åtgärder för drogspridning bland unga och Norrköping är den utvalda staden att börja i. Responsen har varit fantastisk och föreläsningen med Håkan och mig har fått en enorm spridning med många förfrågningar.

Igår fick jag texten till det första reportaget. Ju mer jag läser på och undersöker det ämne jag brinner för, desto mer förstår jag hur illa ute vi är gällande droger. Att det dessutom fanns närmare inpå mig än vad jag tidigare trott ger både skräck och ledsamheter ett ansikte. Ännu mer att kämpa för!

Bild1 kopia 3

På tisdagen hämtade jag mitt lilla barnbarn Dino som stannade ända till fredagen då dottern är i Gävle på rockfestival. Dino och jag har jobbat hårt i veckan med allt från att gräva till att vattna i trädgården… På torsdagen var vi inne i Norrköping där jag fotograferades inför ett reportage om boken och arbetet i staden. På kvällen kom Alice, mitt andra lilla barnbarn. Kändes tokigt skönt med ett barn i vagnen, en dragandes på traktor bakom och en hund i koppel. Fick nästan en flashback från när man var småbarnsförälder själv med tre små barn runt benen och en outtröttlig kropp. Idag känns det lite mer, man blir trött snabbare, men oj vad kul det är!!

Fredagen gick nästa pressmeddelande om James Bond weekend i Stockholm till förmån för Unicef! Ett långt arbete går mot sitt slut och den 19-21 september andas vi Bond i Stockholm. Aldrig tidigare har ett Skandinaviskt Bond event innehållit så många celebriteter och Anders Frejdh, min kollega och Bond-fantast har gjort ett grymt arbete med sitt nätverk!

web-Instagram-FSWL-square-SE

Igår kväll lämnade jag över lilla Dino till farmor som ska ha honom tills på söndag. När jag kom hem var tröttheten total, inte för att barnen varit här utan för kombinationen av lycka och tråkigheter. Samtidigt som jobbet i veckan varit fantastiskt och vi har fått en enorm respons så har saker hänt som påverkat mig negativt. Saker som är privata och som gör vem som helst ledsen och nedstämd. Nu handlar det om att samla sig och ta lite helgvila för på måndag drar det stora arbetet igång! Känner mig djup och ett längre inlägg om känslorna som spelar mig ett spratt kommer senare. Just nu är det fokus på lugn och ro… Tackar min lyckliga stjärna att jag åker till Spanien i helgen. En välbehövlig resa kan jag lova. En kombinerad tripp där en nära vän fyller 60 plus att vi får ett par dagar till arbete vid havet! Min bok ska inta Spaniens kuster och lanseras i tre städer! Ett jobb jag ser mycket fram emot…

Dagens goda: Var rädda om varandra!