Kategorier
Jobb

Förälskad…

Jag är förälskad…

Ja, den känslan har jag då mottagandet av föreläsningar och positiva förfrågningar kommer in. Det värmer i hela kroppen när jag kan använda mig av egna erfarenheter till att hjälpa… Idag satt jag i ett trevligt möte med en tjej (som jag tror jag kommer att ha mycket utbyte av både personligt och arbetsmässigt) och berättade just om känslan efter en föreläsning. Jag blir helt mentalt slut efteråt och nästan illamående av trötthet. Hon sa att om det inte vore så, så kanske det inte varit äkta. Sedan jag bestämde mig för att berätta sanningen och vara naken i min historia så känns det mer äkta och ger mer tillbaka än tidigare. Jag vill så gärna förmedla känslan, att våga, att vilja och att ingenting är omöjligt. Att det finns ett slut på helveten man upplever och att man kan ta lärdom från dem…

Boken fortsätter att få positiv respons och i dagarna väntar jag besked som kan ge den en ytterligare skjuts! Jag börjar faktiskt bli sugen på att skriva igen. Det tog musten ur mig senast, men nu när det börjar bli distans till den så kommer suget tillbaka. Jag ska definitivt avsätta tid i kalendern för att utveckla det jag brinner för. Jag har två spår att välja på, Kvinnligt entreprenörskap och hur mycket hårdare vi som kvinnor får kämpa för att nå samma position som män inom vissa områden, eller en förlängning på den tidigare boken där jag fördjupar mig i historien och väljer bitar som bör uppmärksammas än mer. Jag skulle också vilja göra studier över egna erfarenheter och med hjälp av andra livshistorier, men där behöver jag backning från ett större organ som kan leverera fakta och kunskap för att få bredden.

Bild1

 

Ur min bok:

Jag blev inte utsatt för alla dessa livssituationer, bra och dåliga, på gott och på ont för att inte utnyttja dem till något bra. Att vända det negativa till något positivt kan vara svårt, det kan ta en hel livstid, men om vi bara vågar öppna upp, sortera bort den dåliga energin och tacka dem som utsätter oss för svårigheter istället för att vara bittra, så kommer allt att vara mycket enklare. Det är erfarenheterna som skapar oss människor.

 

Sov gott fina ❤