Kategorier
Jobb

Drogfokus

Fantastiska nyheter idag…

Tillsammans med min bok ska jag närvara under drogfokus i Norrköping den 21-22 Oktober. Varför jag är så glad över detta? Jag brinner för ämnet, jag får samarbeta med NBV som är den äldsta studieverksamheten i Sverige och jag når människor som jag vill nå! Efter diskussioner med NBV så tittar vi på att göra ett studiematerial kring boken och de ämnen som är intressanta. Exempelvis hur och vad påverkar oss att välja väg när vi växer upp i ett destruktivt hem. Boken har verkligen fått kraft och når den breda massan av människor. Inte bara de som behöver hjälp, utan också de som siktar mot sina mål, drömmar och visioner. Det svåra när man har ett mål med sitt skrivande är att forma det så att man når den breda grupp man vill, och behålla budskapet i berättelsen…

Idag mår jag lite småkasst! Vaknade med värk i kroppen och känner mig febrig, men det går att jobba från soffan, så länge man inte tar ut sig totalt. Idag har jag även varit i kontakt med kommuner och då framför allt Borgholms kommun som ligger mycket i fokus just nu. Öland har ju blivit lite av ett andra hem, även om jag inte är där så ofta, men vi har så många babys ihop. Firandet på Öland i juli, filminspelning och naturligtvis arbetet med drogförebyggande åtgärder!

Nu ska jag och jag ta ledigt och tillsammans se på film. Kanske mår jag bättre i morgon, kanske har (förkylningen) brutit ut totalt och en katastrof är på ingång! Jag blir verkligen sjuk som en man när jag är förkyld. Världen rasar samman och jag blir extremt ynklig. Tur det inte händer så ofta…och att jag har gott sällskap ❤

10666015_576231245815804_6377682421154296757_n