Kategorier
Jobb

Första dagen på nya kontoret!

Arbetsdag…

Hallelujah, vad jag har väntat!!! Och arbetsdag blev det med besked:) Liv & Lust drar igång inför våren med allt vad det innebär. Föreläsningar och projektet K.I.M som är ett sätt att få in unga i föreningslivet. Vi vänder oss till stödmedlemmar, företag som vill stötta sin kommuns barn och unga och förebygga utanförskap och potentiellt hamna bland droger. Min bank, Swedbank är blixtsnabba när jag ber om hjälp och på 30 minuter satt nya hanteringar på plats för föreningen som äntligen tar fart! Anna hade med sig konstnären Pernilla Pramberg till jobbet som ska ta fram litografier för K.I.Ms räkning. Väntar med spänning på resultaten! Första dagen på kontoret fick vi också besök av fina vännerna Patric och Heléne, som hade med sig en blomma till kontoret… Så fin och jag är så tacksam ❤

10897092_856498164392728_154489194777038201_n

Ormens Tunga fick idag sin logga. Designad och framtagen av Raymond Svejd. Jag är sååå nöjd med den och funderar starkt på var på min egen kropp den borde sitta… Hmmm, något diskret ställe, men som ändå syns och visar budskapet! Ormen har en kluven tunga och kan hugga utan förvarning…
Den symboliserar död och förstörelse men också liv och uppståndelse…
Ormen är också en attribut till alla kvinnliga gudomar och ringlar antingen runt dem eller bärs i deras händer. 

Bild1 3

I morgon väntas fotografering av våra skådespelare. Dagen med sponsorkontakter har varit helt otrolig med tanke på att vi har ett par större varumärken som vill in och där jag inte törs äventyra ett samarbete med att tillfälligt plocka in annan leverantör… Svårt att förklara, men det klarnar inom kort! Jag ser fram emot att se dessa underbara människor (som ödmjukt ser fram emot sin uppgift framför kameran), förvandlas till sina karaktärer! Helgen går sedan till ett hårt arbete med storyboard och booklet!

Jag har som motto att aldrig vara rädd för att misslyckas. Att inte vara rädd för människor som kan mer än jag själv och är större än jag själv. Jag lär istället av misstagen och jag lär av dem som är bättre och större. Vi är alla människor under samma himmel…  På så sätt eliminerar jag mycket av rädslan för att ta nästa steg i vad jag än gör. Jag eliminerar risken att aldrig lyckas med mina drömmar…Den här bilden är rätt talande och borde läsas både en och två gånger…

10386262_621704617935133_1892138076224510031_n

Nu ska det nattas! Några långa dagar ligger framför mig och jag är rädd att det blir att dygna i helgen:)