Kategorier
Jobb

Fredags-väntan!

Nu är studieplan 1 uppe!

Tillsammans med NBV har jag utvecklat studieplan 1 på boken Mitt liv, mitt beslut. Studieplanen innehåller material kring barn och medberoende. I studieplan 2 som släpps i Mars kan man läsa och utveckla studiecirkeln kring kvinnor som lever under hot, psykiskt våld och hur man som medmänniska kan hjälpa samt ta sig ur själv. NBV är Sveriges äldsta studieförbund och arbetar bland annat kring frågorna i min bok.

Skärmavbild 2015-01-30 kl. 12.17.39

 

Idag är en dag av väntan… Väntan på svar från myndigheter, manusförfattare, förlag, varumärkesbyggare. Jag har gjort ett grundligt arbete med mitt team av människor som arbetar inom olika grupper. Nu diskuteras till och med möjligheten att starta upp 2 life som jag så länge planerat för. Tekniken som gör att vi kan skapa mervärden och medel för utsatta barn och flickor och som enkelt implementeras i fasta och bärbara enheter. Jag är tacksam över det enorma stöd jag/vi har i vårt arbete just nu. Det hänger några få orosmoln på himlen, men de måste hjärnan sortera bort det, så jag håller fokus på det som är viktigt!

Igår kväll träffade jag fina vänner. Bara tjejer som i myskläder äter, dricker och pratar om livet och allt och inget. Det är såå skönt att få sådan egentid, utan att man behöver klä upp sig! På med joggingbyxor så är man klar! När man arbetar med ganska tunga bitar som jag gör, så måste man hitta de små stunderna där allt försvinner för en stund. Stunder där inga problem existerar och världen är i en enda symbios. Något som inte stämmer och som man blir varse när man lämnar den lilla bubblan av hemfrid bland vänner. Men oj, vad det är viktigt! Vännerna från igår har jag känt i stort sett hela mitt liv, och de betyder massor för mig ❤

10487174_818688288202554_1698151480883853078_n

Nu är det snart dags att ta fredag och helg! Mycket skönt efter en lång vecka med mycket spännande och kreativt arbete! Helgen kommer nog gå i den friska luftens tecken där jag ska försöka ta in så mycket som möjligt. Naturen ger mig lugn, nya krafter och starka lungor! Ha en fantastiskt skön helg, och glöm inte att du är starkare än du tror ❤

61819_10151207522578432_420308638_n