Kategorier
Debatt och åsikter Familj och vänner

Den berömda juldagen…

Juldagen har varit så som den alltid är…

Det händer inget mer än att jag ligger på soffan, tänker tillbaka, blickar framåt. Julafton var underbar med barnen och barnbarnen nära. Jag hade planer som fick ändras i sista stund, men det ska jag berätta om en annan gång. Jag säger alltid att jag älskar mina barn och barnbarn till månen och tillbaka och i julklapp fick jag en tavla från min dotter och mitt barnbarn Dino som betyder massor för mig ❤️image
Lugnet som juldagen innebär för mig, ger mig alltid tankeställare, och i år kanske mer än någonsin. Jag påminner mig själv om den kvinnliga entreprenör jag är, och hur mycket jag alltid backar och står tillbaka i mitt arbete och driv till förmån för män. Det är inget jag upptäcker i min vardag när jag är mitt uppe i det, bara när jag landar och tänker efter ordentligt.

Dagen på soffan ger inte bara filmupplevelser på TV, i bakhuvudet så arbetar hjärnan med helt andra saker. Förra årets nyårs löfte var att lyssna på magkänslan. Årets nyårslöfte ska bli att ta för mig mer och sätta ner foten mot dem som tror sig veta bättre än mig i det jag själv skapar.

Jag har rådgivare runt mig som består av både män och kvinnor från både näringsliv och politik. Jag avgör alltid på slutet, men de råder mig på rätt väg. Det är dem tillsammans med magkänslan och mitt driv som ska leda mig in i 2016 som är fylld av fantastiskt arbete ❤️

Ett arbete som ska flyta i mina kvinnliga entreprenörsådror! Och där budskapet ska vara – Become who you are! Man kan också säga ” Women empowerment” , något jag vill skapa till alla kvinnor i världen!

Jag kallar mig social entreprenör, och den enda som har ansvar för att jag lyckas med den uppgiften är jag själv! En god fortsättning till dig och glöm inte att vara du, för det finns bara en som dig… ❤️

image