Kategorier
Debatt och åsikter Jobb

Fredag och lite ledigt!

Break i vardagen…

Före jul var en sjukt stressig period, och när julledigheten väl kom så blev jag sjuk! 3 veckors influensa som i och för sig inte är ovanligt dessa tider, men ändå. Julledigheten förvandlades till liggande i vågrätt läge och jobba när orken fanns med datorn på magen. I två veckor, eller sedan jag blev frisk, så har det gått i ett, 24/7 för att få alla bitar på plats och jag tycker nog vi kommit en bra bit på väg.

Jag brukar säga att Rom inte byggdes på en dag och det står jag fast vid. Det gör inte något vare sig projekt, företag eller engagemang. Men om man som jag brinner för ämnet jag arbetar med så blir det mycket enklare. Hårt arbete lönar sig alltid och om jag med min passion kan hjälpa en bit på väg till förbättringar för samhället, barn och kvinnor då är jag nöjd och kan somna gott om natten.

Nu är det i alla fall dags att ta lite ledigt, andas och vila. Jag ska under några dagar ta mig tid att planera våren och enbart tänka goda tankar och skapa positiv energi, tänka lite på mig själv. Avstängd mobil, avstängda medier och avstängd från verkligheten.

12509412_1686247928327264_1921628161035682467_n

Med ett antal föreläsningar inplanerade under våren så krävs fokus och ett inre lugn. Är du kvinna och bor i Örebro så är du välkommen på föreläsning den 15 Mars som arrangeras av QvinnoQulan, en organisation för just kvinnor! Under föreläsningarna så öppnar jag upp hela min själ och inre känslor på ett sätt som gör mig helt slut. Det är en kombination av vad man som människa kan orka gå igenom, samtidigt som det är en inspiration att mot alla odds våga komma vidare i livet. Ett antal workshops ska planeras, då för både företag som inspiration samt för kvinnor som levt i utsatthet. Kombinationen är det jag älskar, att både kunna inspirera, påverka och ge verktyg för att ta sig igenom svårigheter ger mig drivkraft att fortsätta göra skillnad. Nu tycker jag vi tar fredag och lite ledigt! Puss ❤

1044555_269248069897984_2038926581_n