Kategorier
Debatt och åsikter Jobb

Bokrelease AMANDA…

Jag bestämde mig för ett par år sedan att Amanda skulle skapas…

Boken Amanda har ett budskap bakom sig, något man förstår när man kommit en bit i boken. Målet var att skapa starka profiler som man kan förknippa sig med, en rysare man inte vill släppa förrän sista raden, ett budskap som är starkt nog att nå ut och underhållning för dem som älskar att läsa.

Efter ett liv där jag själv upplevt det mesta inom kvinnligt entreprenörskap, utsatthet, framgång och hot så började jag med den kvinnliga huvudrollsinnehavaren. Amanda blev hennes namn och hon är väldigt lik mig i sättet, samtidigt som olikheterna är märkbara när jag väl läser om henne. Jag har tagit fragment från mina egna upplevelser och använt egen upplevda händelser för att skapa grunden för boken. Därefter har jag utvecklat historien genom att lägga till händelser som aldrig existerat, men som skulle kunna hända, detta för att skapa spänning och utmana Amanda som karaktär ännu mer.

Amandas känslor, ångest och den totala maktlöshet hon känner är däremot tagna från mina egna känslor. Det underlättar att förmedla om man varit där själv…

I mitt huvud är jag redan på uppföljaren om Amanda. Det formas under mina promenader, det utvecklas nya karaktärer och händelser för att hålla spänningen på topp. Fortfarande med fragment från den affärsvärld jag själv upplevt.

Manuset till Amanda skickades till de största förlagen i våras. Svaret jag fick var att manus var bra, men att man bara satsade på etablerade författare. Ett svar som triggar igång mig till max och anledningen till att jag ger ut den själv på iTunes och iBooks till att börja med. Förhoppningen är att något förlag nappar och tror på Amanda och hennes livsresa genom kärlek, erotik, hat, korruption, kriminalitet och kampen om sina rättigheter som kvinna.

För två och ett halvt år sedan släppte jag min självbiografi, Mitt liv, mitt beslut, och drömmen om min första riktiga roman har legat och grott sedan dess. I torsdags blev drömmen sann och boken Amanda lades upp som digital bok. Jag är så stolt över att jag lyckades genomföra min första roman som anses som en rysare av dem som förhandsläst boken.

Ni får mer än gärna dela med er av länken. Tyvärr har inte alla iTunes, men den räknas komma upp även på Amazon inom kort. På Facebook sidan AMANDA kan man läsa mer om när lanseringar sker!

Ett utdrag ur boken:

skarmavbild-2016-11-19-kl-08-30-40

AMANDA Högt spel kostar endast 99:- då målet är att få spridning och många läsare. Oj, vad jag ser fram emot att höra era kommentarer och omdömen om boken och drömmen som jag vågade och kämpade för att släppa…

Köp Här!

Den röda klänningen på omslaget är en del av historien…en viktig del.

Stort tack på förhand! Det är ni läsare som möjliggör Amandas spridning… Kärlek till alla er som stöttat genom processen, och ännu mer kärlek till er som delar eller läser och som vill veta mer om Amandas resa genom en mansdominerad värld som under ytan kan vara både korrupt, otäck och totalt livsfarlig<3

TACK ❤

ma1