Kategorier
Debatt och åsikter Familj och vänner Jobb

Kort vecka

Den här veckan tappade vi en dag igen…

Jo, visst är det skönt med en extra dag ledigt, men när man är mitt uppe i utveckling så känns det lite onödigt. Man får liksom inte tag i någon. Helgen har i alla fall varit fin. Vi firade 19 år tillsammans vilket känns sjukt mycket med tanke på att åren springer förbi. När man analyserar var åren tagit vägen så har man ändå hunnit ganska mycket. Några vänner kom på besök och hade blommor med sig, men tyckte att vi låg i lä med deras över 30 år på nacken ❤ Men Oj, vad besöket uppskattades, Tack!

Den här kortveckan är fylld med aktiviteter. Idag planeras det för morgondagens färd mot Malmö där jag  på torsdag föreläser tillsammans med Svenska Narkotika Polisföreningen igen. De här föreläsningarna är väldigt intressanta, både ur perspektivet att föreläsarna är grymt bra med enorm kunskap, men också att publiken som alltid är fullsatt är engagerade till max och ställer många och bra frågor.

Idag planeras dessutom för en ganska spännande händelse. Jag kommer mest troligt att starta upp en pod inom kort tillsammans med en grym tjej. Hemmaplan blir Stockholm men ämnet håller jag hemligt ett tag till, då det är en twist på något väldigt spännande. Det roliga i en uppstart av något är planering. Även om man tror att det bara är att sätta sig och prata så är det fel. Ämnet ska hållas inom ramarna, studio, klippare och gäster ska klaras av. Ett heltidsarbete bara att komma igång, men oj vad det ska bli kul! Jag hoppas ni kommer att lyssna ❤

Idag ligger också ett antal kunder på bordet som ska kontaktas. Dessutom ska jag fortsätta skriva på den nya föreläsningen om kvinnligt entreprenörskap. Jag måste hitta på ett namn för den, men det lutar åt att använda sig av namnet på min kommande bok med en dragning åt det komiska då föreläsningen är en komisk variant av ett högaktuellt och jobbigt ämne. Får helt enkelt leka med orden för att hitta rätt.

Jobbet kommer i alla fall göras på altan idag. Solen strålar och vi räknar med 17 grader! Jag måste även hinna med den obligatoriska promenaden i skogen med hunden. Mest troligt hamnar den mitt i ett skrivande. Bästa metoden när man kör fast i något är att bryta, göra något helt annat och hämta ny energi. Dessutom tänker jag bäst i naturen.

Önskar en en fin dag, och till er som bett om mer bloggande, jag ska verkligen anstränga mig för att berätta mer om min vardag och mitt arbete. Thanks in a million för ert grymma stöd! ❤ ❤ ❤