Kategorier
Debatt och åsikter Jobb

Nu har jag äntligen tryckt på knappen!

 

Aldrig tidigare har ämnet trakasserier, psykiskt och fysiskt våld känts viktigare!

Att skriva en thriller baserad på verkliga händelser har varit svårt och en riktig utmaning. Att få historien och karaktärerna att gå ihop och bli just en skönlitterär thriller har gjort att jag många gånger brakat för att sedan hitta Amandas styrka och fortsätta med det jag målmedvetet bestämt mig för.

Timmarna bakom boken är oräkneliga, men nu är jag toppen nöjd med resultatet och hoppas att den får den spridning den förtjänar… 

Nu har jag äntligen tryckt på knappen för färdigt resultat till förlaget.

Den 25 November, samma dag som den Internationella dagen för avskaffandet av våld mot kvinnor och flickor så lanseras AMANDA Högt Spel. Under tiden kan ni följa sidan Amanda och dela med er av hennes resa!

Önskar alla en spännande och nervkittlande vinterläsning 

För förbeställning kontakta anderssoncooperation@gmail.com